Brother lanseaza MFC-J5910DW - o noua multifunctionala A3 inkjet



Brother lansează MFC-J5910DW - o nouă multifuncţională A3 inkjet

 

 

            Brother anunţă lansarea unei noi multifuncţionale A3 inkjet dedicate IMM-urilor. Noul model completează seria de AIO-uri inkjet A3 aflate deja în portofoliul companiei, Brother fiind primul producător care în anul 2008 a lansat un astfel de echipament.

 

            Multifuncţionala MFC-J5910DW este dotată cu duplex, putând tipări documente faţă-verso, un ADF de 35 de pagini şi o tavă de 250 de coli. Setările pot fi modificate rapid, modelul dispunând de un ecran touchscreen de 4,9 cm. Conectarea la PC se poate realiza atât wired, prin intermediul porturilor USB şi Ethernet cât şi Wireless.

 

            “De la lansarea primei multifuncţionale A3 inkjet în 2008, Brother a continuat să investească în dezvoltarea unor astfel de echipamente. Noul produs reprezintă soluţia optimă pentru companiile mici şi mijlocii.  Conectivitatea wireless, viteza mare de imprimare şi prezenţa cititorului de carduri reprezintă atuurile care transformă acest produs într-o soluţie atractivă pentru cei aflaţi în căutarea unei multifuncţionale peformante color şi cu un raport calitate preţ optim”, a declarat Monica Otlăcan, National Sales Manager.

 

            Multifuncţionala este deja prezentă în lista de preţuri a partenerilor Brother România. Preţul recomandat este de 899 de lei, iar garanţia produsului este de 24 luni (extindere la 36 luni dacă se realizează înregistrarea pe site).  

 

 

Specificaţii tehnici:











Caracteristici generale









Tip imprimantă





Inkjet









Format





A3 imprimare, A4 copiere, scanare, fax









Capacitate memorie





64MB









LCD





Touchscreen STN









Dimensiuni





514 mm x 461 mm x 260 mm









Greutate





13,6 kg









Conectare PC





USB, Ethernet, Wireless 802.11b/g/n









Imprimanta









Viteză maximă de tipărire color/monocrom





27/35 ppm









Rezoluţie





~ 1200 x 6000 dpi









Duplex





Da









Scaner









Rezoluţie optică





2400 × 2400 dpi









ADF





35 pagini









Fax









Compatibilitate





ITU-T Super Group 3









Viteză





33,600 bps











 

Specificaţii complete la adresa: http://www.brother.ro/g3.cfm/s_page/72430/s_name/detaliiprodus/s_level/34970/s_product/MFC-J5910DW/s_detailType/specs

 

 Despre Brother

 

Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare  şi  comunicare.  Pe segmentul de piaţă al echipamentelor multifuncţionale laser monocrom, Brother a devenit lider de piaţă tradiţional în Europa. Fondată în anul 1908 în Japonia, compania a aniversat în 2008 50 de ani de existenţă în Europa. La nivel mondial Brother are peste 25,000 de angajaţi. Calitatea, preţurile avantajoase, programele de marketing, distribuţie şi service la nivel local, grija pentru protecţia mediului şi permanenta poziţionare alături de clienţi, sunt tot atâtea atribute care asigură succesul Brother în Europa. Produsele Brother sunt bazate pe tehnologie proprietară care este dezvoltată, produsă şi distribuită în proporţie de 100% in-house. Brother deţine o serie de certificări internaţionale de renume precum “Energy Star”, “der Blauer Engel” şi “Ecomark”.

 

 

Persoană de contact

 

Monica Otlăcan

monica.otlacan@brother.ro

 

Imprimante Multifunctionale Printing Brother A3