BodyExprim, surprize si promotii de sarbatoriIndiferent ca vrei sa arati impecabil de Sarbatori, sa-ti petrecei timpul liber intr-un mod placut si sanatos, sa socializezi sau sa-ti faci prieteni noi, BodyExprim te sustine prin SUPER REDUCERI la abonamente astfel:

·  doar 95 lei/luna abonamentul ALL INCLUSIVE DAY TIME (beneficiezi de orice activitate in club pana la ora 16.00).

·  15% REDUCERE la abonamentele cu valabilitate 1 luna

·  25% REDUCERE la abonamentele cu valabilitate 3, 6, sau 12 luni

·  25% REDUCERE la Pachetul Sport Slim, editie limitata

·  15% REDUCERE la abonamentele la masaj

In plus, pentru fiecare abonament, primesti un numar de INTRARI GRATUITE in club pentru prietenii tai astfel:1 INTRARE GRATUITA pentru abonamentele cu valabilitate 1 luna

3 INTRARI GRATUITE pentru abonamentele cu valabilitate 3 luni

6 INTRARI GRATUITE pentru abonamentele cu valabilitate 6 luni

12 INTRARI GRATUITE pentru abonamentele cu valabilitate 12 luniDaca iti place oferta si vrei sa faci un cadou frumos de Craciun, vino si cere un voucher personalizat.

Pentru fiecare categorie de varsta sau nivel de pregatire, iti propunem cele mai noi si  atractive activitati. De aceea te invitam sa incerci o clasa unica in Romania, AERIAL YOGA in cadrul careia, cu ajutorul hamacului vei invata sa pierzi contactul cu solul si sa iti cunosti propriul corp. Distractia si voia buna sunt  intotdeauna prezente la clasele autorizate de ZUMBA sau Kangoo Jumps iar  aventura isi face aparitia in cadrul lectiilor de Cycling. Antrenori de exceptie te vor invata sa dansezi sau sa iti atingi obiectivele in sala de fitness iar senseii sunt pregatiti sa te introduca in tainele artelor martiale.

Indiferent daca esti romantic, energic, nerabdator, timid sau sociabil, cu siguranta vei gasi o activitate care sa ti se potriveasca si care sa contribuie la sanatatea ta fizica si psihica.

Totodata, copiii si tinerii au posibilitatea sa practice chiar la nivel de performanta si show unele discipline sportive sau dansul.

Sarbatori  cu sanatate!

reduceri fitness reduceri aerobic fitness crangasi gimnastica bucuresti bodyexprim