Black Friday la BestKids.ro – reduceri avantajoase la peste 1000 de produse

BestKids.ro revine si anul acesta cu o oferta impresionanta la sfarsit de noiembrie prin promotia Black Friday, activa in perioada 21-23 noiembrie.



Clientii BestKids.ro pot beneficia incepand de vineri, 21 noiembrie de reducerile Black Friday, si au la dispozitie un week-end intreg pentru a cauta prin numarul mare de produse incluse in promotie. Oferta se incheie  duminica, 23 noiembrie. Pentru cei care se inscriu la newsletterul BestKids, perioada de promotii incepe cu o ora mai devreme, de la 07.00 A.M., ora la care peste 1000 de produse vor fi disponibile cu discounturi foarte importante. Astfel ca, cei ce vor sa se bucure de o ora avans in care sa analizeze cu grija  preturile, trebuie sa se inscrie cat mai repede pe pagina dedicata de pe site.



BestKids.ro este unul dintre cele mai mari magazine online din tara unde parintii pot gasi produse si accesorii pentru bebelusi sau copii de toate varstele: papusi Barbie sau jucarii interactive, produse pentru distractie in aer liber, indiferent de sezon, carucioare, imbracaminte si incaltaminte, accesorii de igienizare, produse pentru gradinita si scoala, produse alimentare, dar si produse si accesorii pentru gravide si proaspete mamici. Pe site, clientii pot gasi toate produsele necesare ingrijirii si dezvoltarii copiilor de toate varstele.



Jucariile de la BestKids sunt interactive, creative si educative: o varietate de papusi, machete, trenulete, corturi de joaca, accesorii de doctor, cutiute muzicale, si multe altele asteapta sa fie descoperite si indragite de cei mici.



Black Friday este o ocazie perfecta de cumparaturi pentru bifarea a cat mai multe jucarii de pe lista lui Mos Cracium. Parintii pot achizitiona jucarii si accesorii pentru micuti, la un pret mult mai mic, evitand agomeratia si lipsa de optiuni din preajma Craciunului. Toate produsele de pe BestKids sunt rezistente, sigure si de calitate, purtand marca unora dintre cei mai buni furnizori din domeniu.



Pentru cei care doresc sa-si cumpere mai multe produse, dar nu au un buget dedicat, BestKids ofera posibilitatea de a plati in 6 rate fara dobanda. Plata esalonata poate fi facuta cu ajutorul cardurilor Star BT, Card Avantaj si BRD Finance. Livrarea produselor comandate de Black Friday se va face in 7 zile calendaristice.



BestKids este unul dintre cele mai vechi si cele mai mari magazine online pe aceasta nisa, avand produse pentru fiecare etapa a copilariei.



Powered by SEO monitor