Biroul de Traduceri Inova ofera servicii de traduceri legalizate si autorizate

Pentru orice persoana care are nevoie de servicii de traduceri pentru acte oficiale, Biroul de Traduceri Inova este solutia. Veti descoperi aici o echipa de oameni dornici sa va ajute, care sunt pregatiti in domeniu si care au experienta, astfel incat sa va poata oferi ceea ce aveti nevoie.

Actele traduse sunt necesare in multe situatii din viata. Atunci cand vreti sa va casatoriti in afara tarii sau cand vreti sa obtineti o alta cetatenie precum si in cazul angajarii la un loc de munca in afara tarii. Studiile in strainatate necesita de asemenea astfel de acte traduse si legalizate, dar si alte situatii. Motiv pentru care veti prefera sa stiti mai multe informatii despre cei de la servicii-traduceri.ro.

 Serviciioferite de cei de la Inova 

La o simpla accesare a site-ului veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie. Un aspect important care poate va intereseaza este faptul ca acestia au angajati care traduc din si in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Cu siguranta veti gasi aici solutiile optime si complete cu privire la traducerile de care aveti nevoie. 

Alaturi de traducerile autorizate si legalizate acestia ofera si servicii de interpretariat. Sunt necesare in diverse situatii din viata, in special in cazul unor contracte semnate cu parteneri de alta nationalitate, pentru a intelege toti termenii si toate informatiile cat mai clar. Atat informatiile transmise, cat si cele primite.

Daca aveti nevoie de apostile si legalizari tot aici le puteti realiza. Actele emise in Romania pot fi apostilate doar aici in tara. Preturile sunt accesibile si chiar daca aveti nevoie de traduceri pentru documente din diverse domenii precum medicina, constructii, automobile si chiar licente sau manuale de utilizare, acestia au angajati care s-au specializat in aceste arii de interes. Veti avea astfel certitudinea ca informatiile sunt traduse corect, fara a fi schimbat intelesul lor.

Pentru orice serviciu ce tine de traduceri, legalizari si apostile, puteti apela la cei de la Biroul de Traduceri Inova. Accesati site-ul si veti descoperi mai multe informatii precum si lista concreta de preturi in functie de numarul de pagini traduse sau alte aspecte.

Contact:

0734 171 237

office@servicii-traduceri.ro