BestKids.ro – peste 10 000 de produse pentru copii si parinti

BestKids stie cat de dificil este sa gasiti produse de calitate pentru copiii dumneavoastra si va pune la dispozitie o gama larga de produse necesare cresterii unui copil.

BestKids.ro va pune la dispozitie diverse produse necesare cresterii unui copil, indiferent ca trebuie sa alegeti consumabile si produse pentru ingrijirea unui copil sau ca sunteti in cautarea cadoului ideal pentru prietenul de joaca al copilului dumneavoastra. De altfel, va oferim si produse pentru siguranta copiilor:  scaune auto, carucioare, marsupii, patuturi, premergatoare si interfoane.  

Pentru a va fi mai usor sa alegeti produsele cele mai potrivite necesitatilor si gusturilor dumneavoastra va oferim si consultanta – echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie cu informatii despre produse si recomandari in functie de varsta copilului si de centrul dumneavoastra de interes.

Tendinta noastra, BestKids.ro, este de crestere a gamei de produse importate direct de la producator pentru a obtine preturi cat mai avantajoase pentru clientii nostri, deoarece preocuparile si preferintele acestora reprezinta prioritatile intregii echipe. Tot in avantajul dumneavoastra, sunt si plata in rate si parteneriatele strategice cu Astra Card, PayU, Lyoness si altii.

Un alt motiv pentru a apela la echipa BestKids, este  reprezentat de costurile minime de transport pentru toate colturile tarii, la  care se adauga posibilitatea de a returna produsul in 30 de zile, desi termenul legal este de doar 10 zile.

Dorim sa fim cat mai aproape de vizitatorii si clientii BestKids.ro si sa le facem cat mai multe bucurii celor mici.  De aceea, organizam concursuri, concerte, intalniri si cursuri pentru dumneavoastra si cei dragi. Dintre activitatile care va sunt dedicate vom enumera concursul BayBlade, evenimentul „Invata sa ai un copil sanatos” si Cursul de alaptare. Desi acestea sunt experiente de portofoliu, vom pregati periodic tot felul de surprize.

Urmariti-ne pe Facebook, pe blog si pe site pentru a fi la curent cu evenimentele noastre!

 

Despre BestKids

BestKids.ro este un magazin online lansat la data 1 iunie 2007, de ziua copilului, dedicat in totalitate parintilor si copiilor, precum si relatiei cat mai sanatoase dintre acestia. Pe rafturile virtuale, clientii BestKids.ro vor gasi peste 10.000 de produse pentru copii si bebelusi, de la scaune auto si alimente, la jucarii, cosmetice, genti, haine si incaltaminte.  BestKids activeaza in sectorul comertului electronic, iar activitatea empirica se desfasoara in complexul Coratim din Cluj, pe o suprafata de 600 mp

 

Powered by SEO monitor