Bebelas.ro – pentru si despre copii

Daca sunteti proaspat parinti, atunci ati aflat deja ca ai nevoie de tot ajutorul pe care il poti primi pentru ca cel mic sa fie sanatos si voios. Fie ca e baietel sau fetita, copilul va avea nevoie, in afara de tandretea si grija pe care i le oferiti, si de nenumarate lucruri specifice varstei sale, pe care va trebui sa le cautati in lung si in lat pentru a le gasi la un raport optim calitate-pret. Dar, pentru ca bebelusul vostru are nevoie sa petreaca mult timp pretios alaturi de parintii sai, Bebelas vine cu solutia unui magazin online dedicat nevoilor copilului tau.



Interfata online a site-ului Bebelas.ro este foarte prietenoasa cu utilizatorii care ii trec pragul virtual si le propune celor interesati de cumparaturi pentru cei mici o serie de categorii de produse, de la carucioare si accesorii pentru acestea, pana la scaune auto speciale, patuturi si tarcuri. De asemenea, exista si cateva categorii axate pe momente si locuri specifice din viata copilului, precum masa, plimbarea, igiena, siguranta, camera si jucariile sale. Nu in ultimul rand exista si o sectiune speciala destinata mamicilor, ce cuprinde diverse accesorii menite sa le usureze viata.  In afara de aceste categorii generale de produse, pe Bebelas.ro exista posibilitatea unei selectii mai riguroase prin intermediul filtrelor, in speta subcategoriile, producatorii si pretul produselor cautate.



Daca tot am mentionat plimbarea ca fiind una dintre delectarile principale ale copilului, foarte importanta pentru a cunoaste lumea si pentru a socializa cu alti copii, un mod foarte placut si modern pentru un parinte de a-si plimba copilul este intr-o masinuta electrica, plina de culoare. Parcurile, in special, sunt locuri ideale pentru ca micutii sa isi incerce vocatia de soferi in masinute electrice Chipolino, ce sunt recomandate pentru copii de peste 3 ani, sustin o greutate de maxim 25 de kilograme, prind o viteza de maxim 6,5 km/h si sunt dotate cu telecomanda si MP3. Dimensiunile unei astfel de masinute electrice Chipolino sunt de 117X58X36 cm si permit celui mic sa se bucure de o plimbare inedita, in deplina siguranta.



 



Despre Bebelas.ro



Bebelas.ro este un magazin online ce ofera clientilor sai o gama extrem de variata de produse destinate copiilor. Cei peste 130 de producatori care contribuie la aprovizionarea cu diverse articole pentru cei mici sunt nume de top din industria internationala de confectionare a acestor tip de produse, oferind astfel parintilor sansa de a alege ce e mai bun pentru bebelusul lor. Comenzile sunt livrate in toata tara cu serviciile de curierat rapid Urgent Curier, Fan Curier si GLS.



 



Powered by SEO monitor