Bebelas te ajuta sa te pregatesti pentru vacanta

Bebelas, magazin online dedicat produselor pentru copii, ofera parintilor produsele necesare pentru o vacanta linistita si un drum confortabil pentru cel mic.



Daca rezervarea la hotel este facuta, salteaua de plaja cumparata si toate bagajele aproape pregatite, nu uita de scaunul auto pentru copii. Este acesta potrivit pentru un drum lung de vacanta? Poate ca atunci cand a aparut legea privind obligativitatea acestuia ai ales un model simplu, care sa te scape rapid de amenda, dar acesta s-ar putea sa nu fie atat de potrivit pentru a parcurge cateva sute de kilometri pana la destinatia ta de vacanta.



Bebelas iti ofera o gama larga de scaune auto pentru copii de orice varsta, ce ofera un confort sporit la drum lung. De exemplu, scaunul auto Chipolino Hawai blue marine 2014, aflat acum la promotie speciala, vine cu pernite aditionale, burete pentru umeri si pentru incheieturile picioarelor pentru un confort sporit, tapiterie detasabila ce poate fi usor spalata in cazul unor mici accidente atunci cand este inevitabila masa servita in timpul mersului si centura cu sistem de prindere in 5 puncte.  In plus, acest scaun are spatarul detasabil si se poate transforma usor in inaltator atunci cand copilul creste si are nevoie de mai mult loc pe bancheta din spate. Este un scaun potrivit pentru copii cu varsta de peste 1 an, dar poate fi folosit cu brio de copii pana la 12 ani.  



Pentru bebelusi, o calitate foarte importanta a scaunului auto este schimbarea pozitiei astfel incat, atunci cand cel mic alege sa doarma, scoica scaunului sa poata fi mutata intr-o pozitie confortabila.



Multe alte produse extrem de utile pentru o vacanta reusita le poti gasi la preturi speciale pe bebelas.ro. De exemplu, un marsupiu Chipolino Rocoo 2014 face orice plimbare lunga pe faleza mult mai usoara, iar un patut multifunctional Chipolino Capri 2014 iti este util in orice hotel care nu poate sa iti puna la dispozitie un pat special pentru copii.



Evident, din planurile de vacanta nu trebuie sa lipseasca jucariile. In oferta Bebelas gasesti in aceasta perioada seturile LEGO City la preturi speciale si cadouri speciale ce vor face deliciul celor mici.



Intra pe bebelas.ro pentru a-ti alege produsele de care ai nevoie pentru un concediu reusit si beneficiaza de ofertele speciale de sezon.



Powered by SEO monitor