Balustrada din lemn – completarea unui decor modern prin scari intrerioare elegante

In incercarea de a proiecta scari interioare exceptionale, multi neglijeaza aspectul care ofera efectul de final acestora – balustrada scara. Constructia acesteia presupune de asemenea o atentie deosebita din partea proiectantului, jucand un rol important de protectie pentru utilizatori.

Dippanels.ro vine inaintea celor care au in plan un astfel de proiect atat cu solutii pentru balustrade ideale in functie de fiecare decor, cat si cu recomandari si sfaturi pentru lucrari spectaculoase. Este foarte important sa ofere siguranta celor care circula pe respectivele scari, insa totodata trebuie sa indeplineasca si un rol decorativ, in functie de stilul locuintei. O ambianta placuta este dictata de eficienta cu care aceste nevoie sunt impletite, iar fixarea lor in perete este de asemenea un factor ce va elimina din riscurile de accidentare pe care altfel le-ar fi prezentat.

Balustrada pentru scari si rolul ei in completarea unor scari moderne

In functie de preferinte si de nevoie, o balustrada scara poate fi personalizata intr-o varietate de moduri, avand la baza o combinatie de materiale stabile, durabile si totodata estetice.

Intrucat multi considera de importanta majora alcatuirea unor trepte care sa raspunda la numeroase criterii, sunt lasate pe loc secund detalii care la randul lor au un scop precis in ceea ce priveste siguranta utilizarii, dintre care si balustrada.

Recomandarea celor de la dippanels.ro se indreapta catre balustrade din lemn masiv. Acestea prezinta dublu avantaj – sunt rezistente si durabile si totodata atrag atentia prin estetica ce le este caracteristica, in functie de stilul abordat de fiecare. Un lucru este sigur si anume ca transmite naturalete, deci o eleganta inegalabila.

Vizavi de optiunile de balustrade scari, gama de produse de la Dippanels.ro vine cu doua optiuni – mana curent din lemn U si balustrada din lemn masiv Line. Cea dintai este ideala pentru adeptii simplitatii, pe cand a doua varianta se adreseaza publicului ce cauta sa obtina note cat mai moderne si sofisticate in decorul interior.

Echipa Dippanels se ghideaza dupa conceptul Smart Cover, astfel ca montajul sa fie simplu, elegant si totodata sa elimine intreruperile din urma instalarii sistemelor de montaj. Balustrada potrivita va completa astfel un decor placut in camin.

 

 

 

dippanels.ro balustrada scara