AzilBotosani.ro - cei ce ii primesc cu drag pe parintii sau bunicii tai

Din pacate situatiile vietii despart parintii de copii, unii fiind nevoiti sa plece in tari straine pentru a strange un ban. Unii privesc cu ochi judecatori aceasta varianta, de a-ti lasa parintii la un azil. Insa, cine sa aiba grija de ei daca ai lor copii sunt plecati? Acestia nu mai au forta de altadata, unii au diferite afectiuni, deficiente, handicapuri sau chiar boli degenerative precum Alzheimer sau Parkinson. Deci acestia trebuie monitorizati si ingrijiti non-stop, pentru prevenirea eventualelor accidente.

Poate azilele si-au dobandit o imagine proasta din cauza calitatii serviciilor ce se gasesc in unele dintre ele. Insa nu toate sunt la fel, deci trebuie sa luam in considerare ca exista si variante optime in care ne putem lasa parintii. Iar una dintre aceste variante este Casa de Odihna Sf. Nicolae din Botosani, cu pagina oficiala azilbotosani.ro.

 

Batranetea frumoasa incepe aici

Ultima parte a vietii si-o pot petrece in acest loc primitor, cu personal calificat, unde sunt ingrijiti constant, supravegheati si au parte de mese adecvate in functie de starea lor de sanatate. In acest azil conditiile sunt excelente, iar acest loc va deveni a doua casa a lor. Aici sunt prestate servicii medicale, batranii se poti plimba si relaxa in gradina generoasa, au parte de activitati recreative si sociale ce le vor mentine tonusul, au parte de serate muzicale si dans, gradinarit, exercitii fizice si de recuperare si chiar si excursii in zone linistite. Au parte si de jocuri distractive de societate, seri de socializare si chiar si aniversarile se vor tine. Camerele sunt luminoase, au televizoare si pot sa se recreeze si citind carti de la biblioteca.

Angajatii de la acest azil pun mare accent pe starea de spirit a acestora, asa ca pentru cei mai creativi din fire sau pasionati de arte, pot lua parte la sesiuni de pictura, serata de lectura, activitati de tricotat si crosetat si chiar cinemateca, unde pot vizualiza filme interesante. 

Conditiile azilului sunt ireprosabile, avand disponibile 60 de locuri de cazare, bucatarie proprie, climatizare in intreaga cladire, grup sanitar propriu, camere mobilate cu toate cele necesare si chiar si frigidere in fiecare. Batranii se pot relaxa la o sesiune de masaj, in salile de recreere sau poate chiar in foisor. Au parte de supraveghere si paza non-stop, servicii medicale, servicii de ingrijire personala, curatenia este asigurata, iar personalul isi da mereu interesul pentru a le imbunatati starea generala. Daca esti interesat de azil de batrani Botosani pret, ii poti contacta oricand. 

Pentru a afla mai multe despre acest loc ce poate deveni a doua casa a parintilor sau bunicilor, acceseaza www.azilbotosani.ro.

Contact: 

0752220402

0752220404