Aurachain si Telekom Romania anunta un nou parteneriat, ca urmare a colaborarii de success in cadrul proiectului guvernamental aici.gov.ro

Aurachain, o platforma low-code pentru crearea de aplicatii digitale de automatizare a proceselor operationale de business, cat si aplicatii tip blockchain, a incheiat un parteneriat cu Telekom Romania, una dintre cele mai importante companii de telecomunicații si furnizor al gamei T-Systems de soluții integrate pentru clientii de afaceri.

Pornind de la promisiunea de a ține România Conectată, Telekom Romania, prin parteneriatul cu Aurachain, asigură continuitatea afacerilor românești prin digitalizarea proceselor și a interacțiunilor H2H (Human to Human). Prin acest parteneriat, Telekom  Romania pune la dispoziția clienților săi companii două soluții 100% digitale și personalizate, Intervote, respectiv WellnessHive, care adresează principalele provocări generate de contextul pandemic: colaborarea de la distanță în cadrul echipei și menținerea contactului cu angajații companiei. Cele două aplicații digitale rulează și sunt dezvoltate pe platforma Aurachain.

Solutia InterVote permite companiilor locale sa ia decizii critice si pe deplin auditabile, in conformitate cu reglementarile legale si procedurale, permitand exprimarea votului la distanta in cazul in care factorii de decizie nu se pot reuni fizic. 

Aplicatia a fost dezvoltata pentru convocarea si facilitarea desfasurarii Adunarilor Generale Ordinare si a Adunarilor Generale de Urgenta, intr-un mediu virtual, avand in vedere protocoalele de distantare fizica impuse de masurile de combatere a contaminarii cu virusul Covid-19. Capabilitatile solutiei InterVote se aplica si pentru procedurile aferente Sedintelor Consiliilor de Administratie, precum și pentru orice alte structuri asociative de decizie.

InterVote nu doar digitalizeaza mecanismul de vot, ci genereaza si o inregistrare imuabila a voturilor in platforma blockchain, precum si o minuta auditabila a desfasurarii AGA si a deciziilor rezultate.

Pentru mai multe informații despre InterVote, puteti descarca descrierea completa a solutiei de aici.

Cea de-a doua solutie din portofoliul Telekom Romania, WellnessHive, permite organizatiilor sa monitorizeze starea de spirit a angajatilor, in contextul lucrului la distanta.

Companiile pot sa configureze aplicația digitala pentru a genera o bucla de feedback continuu cu angajatii, monitorizand diverse aspecte aparute in contextul lucrului la distanta, cu potential impact asupra starii fizice si emotionale a membrilor echipei, precum si a productivitatii generale la nivel de echipa. Astfel, sistemul ofera o forma automatizata de „triaj” in timp real, izoland si prioritizand informatiile care necesita atentia nivelului de management.

WellnessHive ofera departamentelor de resurse umane un instrument unic pentru evidentierea cazurilor in care este nevoie de sprijin, atat in cazul angajatilor ce au fost fortati brusc sa se adapteze la munca de acasa, ca urmare a masurilor impuse pentru combaterea pandemiei globale, cat și pentru aceia care se reintorc in mediile de birou.

 

Pentru mai multe informații despre WellnessHive, puteti descarca descrierea completa a solutiei de aici.


Atât companiile mici, cât și companiile mari din mediul privat și public trebuie să accelereze procesul de digitalizare, deoarece în contextul pandemiei Covid-19, digitalizarea a devenit mai importantă decât oricând.

Noi, la Telekom Romania, am promis să menținem România conectată în această perioadă dificilă.

În acest scop, am investit în tehnologie și experți pentru a sprijini companiile cu soluții IT&C, în cel mai eficient mod, adaptat nevoilor lor specifice.

Pentru a ne îndeplini promisiunea, colaborăm cu parteneri puternici, de încredere și ghidați de aceleași obiective.

Prin urmare, am ales să colaborăm cu Aurachain, astfel încât, împreună, să sprijinim atât mediul de afaceri, cât și sectorul public în procesul lor de digitalizare”, declară Andreea CRAMER, Marketing Business Segment Romania Director Telekom Romania.


“Intervote, WellnessHive și platforma aici.gov.ro, sunt pentru România ilustrații clare ale platformei noastre low-code, din perspectiva capabilitatilor de creare rapida a aplicațiilor de business.

Toate au fost livrate pe mediul de productie al Telekom Romania in mai puțin de doua saptamani, sprijinind atat cerinte functionale complexe, cat si procesarea unui numar mare de cereri dinspre utilizator.

Fiecare aplicatie este o dovada a capacitatii Aurachain de a reduce semnificativ timpul de dezvoltare a unei solutii digitale, sprijinind in acelasi timp atat aplicatiile adresate companiilor mici, cat si mari, intr-un mod extrem de flexibil și eficient”, spune Adela Clara Wiener, CEO Aurachain AG.

 

Despre Aurachain

Aurachain este o platforma low-code unica ce permite dezvoltarea rapida a solutiilor digitale pentru automatizarea proceselor de business, precum si aplicatii tip smart contract, prin generarea de cod automat pentru retele blockchain.

Misiunea Aurachain este de a transforma mediul enterprise printr-un model de business innovator, ce conecteaza procesele operationale din prezent la viitorul digital.  Aurachain isi propune sa indeplineasca aceasta misiune printr-o platforma ce permite utilizatorilor de tip business, fara cunostiinte de dezvoltare software, sa isi creeze propriile aplicatii, intr-un mod simplu, rapid si cu costuri reduse. In acelasi timp permite companiilor sa beneficieze de avantajele tehnologiei blockchain prin integrarea acesteia cu usurinta in procesele de business de zi cu zi, contribuind astfel la crearea unor ecosisteme de business bazate pe incredere si colaborare.

Platforma Aurachain este detinuta de catre Aurachain AG, o companie elvetiana cu birouri locale in Europa (Elvetia, UK, Romania) si Middle East (Dubai).

Aflați mai multe pe www.aurachain.ch | Contact PR: marketing@aurachain.ch

 

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți.

Soluțiile Telekom deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jur.

Misiunea Telekom este de a îmbogăți viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate.

Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Contact PR: mediarelations@telekom.ro

parteneriat telekom solutii digitale tehnologie transformare digitala