Artizani de bere străini, pentru prima dată în România, la Craft Art TM!

Artizani de bere străini, pentru prima dată în România, la Craft Art TM- International Beer Festival! Între 17-19 august, în Parcul Rozelor, te așteaptă 3 zile cu soare, muzică bună și bere artizanală de soi, de la expozanți străini! Craft Art TM, un festival pentru oameni cu adevărat BEERtiful!

CRAFT ART TM este un concept inedit de festival, care transformă brewing-ul într-o adevărată artă și pune berea artizanală la loc de cinste.  În plus, aduce și o stare de spirit nouă, aceea de BEERtiful. Mai pe scurt, starea de fericire a unui om care degustă sortimente de bere artizanală de cea mai bună calitate.

CRAFT ART TM nu este un festival obișnuit de bere, asta pentru că berea artizanală nu este o bere obișnuită: necesită un proces îndelungat de fabricație și o atenție desăvârșită. Din multe puncte de vedere, brewing-ul poate fi asemănat cu o operă de artă.

Și pentru că este un festival al surprizelor ARTful, CRAFT ART TM aduce timișorenilor BEERtiful cea mai tare veste: aceea că pot degusta sortimente câte-n lună și în stele, exclusiv, de la peste 10 expozanți străini, veniți pentru prima dată în România.Hameiul de pe... tort sunt concertele de care timișorenii se pot bucura în fiecare seară, cu line up alcătuit din artiști români.Totul pentru ca, în final, Timișoara să mai facă un pas către titlul de capitală europeană.

Toți oamenii BEERtiful sunt așteptați la un festival de bun gust,creativ, care promoveză un nou tip de artă: aceea de a face bere.LET`S BEER TOGETHER!

Detalii despre bilete și abonamente, în curând, pe:

www.craftarttm.com  

FB/craftarttm 

Instagram: @craftarttm

Pentru întrebări și detalii:  ramona@craftarttm.com

 

festival bere timisoara parcul rozelor bere artizanala artisti romani food trucks outdoorfestival