Art Deco Zone singura companie care iti livreaza casa gata decorata

Majoritatea proprietarilor de case devin fara sa vrea si mici experti in amenajari interioare. Proiectul acela frumos realizat de arhitect devine o bataie de cap atunci cand se trece la amenajarea propriu-zisa. Aceasta problema dispare pentru clientii care fac parte din familia Art Deco Zone, o companie unica in Romania ce ofera servicii all-inclusive de amenajare si design interior.

All-inclusive inseamna in acest caz ca specialistii Art Deco Zone iau locul prietenului cu care vrei sa te consulti si care poate sa te ajute. Art Deco Zone se ocupa de absolut toate elementele neplacute ale amenajarii unei case. In primul rand, iti realizeaza un proiect ce pleaca de la tipologia casei si se muleaza pe dorintele si personalitatea ta si a familiei tale. Tu iti dai acordul pentru acest proiect si apoi poti sa pleci pur si simplu in vacanta sau sa te ocupi linistit de munca ta in timp ce Art Deco Zone preia munca de amenajare, decorare si accesorizare. Te intorci, daca vrei,  doar pentru a verifica progresul sau atunci cand este stabilit termenul de predare pentru a te bucura de produsul finit fara sa mai trebuiasca sa faci nimic. Nici macar sa schimbi un bec.

Ai siguranta ca se vor alege produsele care se potrivesc casei si stilului si nu produse pe stoc care „trebuie sa fie vandute” si ca vei economisi saptamani intregi pe care le-ai fi investit in a deslusi tainele meseriei de constructor amator.  Poti obtine si produse care nu exista pe piata sau produse existente pe care le poti avea, prin comanda speciala, la preturi mai bune.

Compania dispune de resurse proprii precum ateliere de productie mobila, specialisti instalatori, zugravi sau designeri renumiti, astfel ca fiecare piesa de mobilier este realizata exact ca in proiect si in concordanta nu numai cu stilul tau, dar si cu restul de piese si elemente din proiect. Compania poate garanta astfel si termenul de livrare. Tot ce ai de facut este sa te intorci la casa ta proaspat renovata si sa te bucuri de rezultat.

Lucrezi cu o singura firma si nu mai ai nevoie sa pazesti muncitori, sa alergi pentru a cumpara materiale sau sa primesti zeci de telefoane de la constructorii care isi dau seama ca le lipseste ceva. Pentru a realiza o casa exact asa cum doresti si care sa fie mulata dupa nevoile tale si ale familiei, vei impartasi din preferintele personale care vor fi pastrate cu strictete. Ti se asigura confidentialitatea de care ai nevoie.

Impreuna cu echipa Art Deco Zone alegi exact cum vrei sa arate casa ta. Vei vedea exact ce o sa iasa intr-o schita 3D foarte detaliata care este apoi transformata in realitate de o echipa specializata, fara a fi nevoie ca tu sa te schimbi in haine de constructor. Lasand specialistii sa se ocupe de amenajarea completa, realizarea mobilei la comanda, achizitia de perdele, tapet si accesorii, poti chiar sa pleci in vacanta si gasesti totul realizat pana in cel mai mic detaliu.

Art Deco Zone a fost fondata in 2001, iar acum compania are alaturi peste 40 de specialisti din domeniile adiacente amenjarilor de interior, mii de case amenajate si proiecte care au aparut pe copertile revistelor sau in reportaje si emisiuni TV.

Powered by SEO monitor