ApartamenteNoiSud.ro te ajuta sa profiti de situatia avantajoasa a pietei imobiliare

ApartamenteNoiSud.ro pune la dispozitia celor interesati un portofoliu de peste 1.000 de apartamente noi in Bucuresti, construite in cele mai moderne ansambluri rezidentiale din partea de sud a capitalei precum si servicii de consultanta in a gasi cele mai potrivite surse de finantare.



Piata imobiliara este la unul din punctele cele mai de jos dupa 2008, ofertele existente in acest moment devenind adevarate oportunitati nu doar pentru cei ce au disponibilitati mari de cash ci si pentru familii cu un venit mediu. ApartamenteNoiSud.ro a adunat in portofoliul sau cele mai interesante oferte din ansambluri rezidentiale proiectate si construite dupa cele mai noi standarde.



Locuinte moderne, spatioase, cu spatii verzi, locuri de parcare si locuri de joaca special amenajate pot fi acum usor alese fie selectand ofertele de pe site, fie apeland la consultantii companiei. Dincolo de ofertele imobiliare, cei interesati pot beneficia si de servicii de consultanta si sfaturi in a obtine credite bancare avantajoase, fie prin programul prima casa, fie prin ofertele speciale ale bancilor pentru diferitele categorii de clienti.



Ce inseamna o locuinta noua? Confort sporit asigurat de camere spatioase, bucatarii largi, ferestre luminoase. O locuinta intr-un ansamblu rezidential modern inseamna in plus numeroase facilitati, de la o paza si securitate sporita a locuintei pana la facilitati diferite in cadrul ansamblului: infrastructura moderna, iluminat, centre comerciale si chiar scoli, gradinite sau unitati medicale dedicate locuitorilor ansamblului rezidential respectiv.



In portofoliul ApartamenteNoiSud.ro regasesti oferte din ansambluri rezidentiale moderne precum Mega Residence si Family Residence din sectorul 4, situat intr-o zona noua a cartierului Berceni, Allegra Residence cu mixuri de garsoniere si apartamente de 2 camere in blocuri construite in 2014 sau Art Residence dintr-o zona linistita, restrasa din sudul capitalei. Oferta completa o poti gasi pe site-ul companiei unde poti selecta usor tipul de apartament dorit in functie de bugetul disponibil, numarul de camere sau suprafata dorita.



Fiecare ansamblu rezidential este descris in detaliu astfel ca iti poti face o idee destul de buna despre facilitatile si avantajele oferite. Evident, testul major va fi trecut printr-o vizita impreuna cu reprezentantul companiei care te poate ajuta in a gasi locuinta potrivita pentru tine si familia ta, dar cu siguranta, este mult mai simplu sa gasesti locuinta perfecta cand ai de ales din peste 1.000 de apartamente.



Oferta ApartamenteNoiSud este completata de vile si case dar si spatii comerciale. Majoritatea locuintelor sunt situate in partea de sud a capitalei, o zona intr-o plina efervescenta atat prin numarul de proiecte noi ce se finalizeaza an de an cat si printr-o imbunatatire permanenta a infrastructurii.



ApartamenteNoiSud.ro te invita sa cauti casa care sa iti devina acasa.



Powered by SEO monitor