Angajeaza-te la videochat in Bucuresti si nu vei regreta!

Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face noi angajari si cauta modele dornice de afirmare si de castiguri garantate de minim 1.000 de dolari pe luna. Daca doresti sa faci parte dintr-o echipa de profesionisti recompensati cu numeroase premii internationale si sa-ti dezvolti o cariera in acest domeniu, care sa-ti aduca beneficii atat profesionale, cat si personale, suna la 0724.777.757 sau trimite-ne un e-mail la angajari@studio20.ro. Un reprezentant la companiei noastre iti va da toate detaliile despre angajarea la studiourile noastre de videochat din Bucuresti.

Studio 20 este considerat drept cel mai bun studio de videochat din lume, deoarece a demonstrat de fiecare data ca poate sa recruteze si sa formeze modele de calitate, care ajung sa castige chiar si 25.000 de dolari pe luna. Nu rata aceasta perioada de angajari in videochat, in Bucuresti, intr-unul din sediile noastre din Piata Victoriei, Piata Unirii, zona Garii de Nord sau Grozavesti. 

Impreuna cu specialistii nostri, care te vor invata tot ceea ce ai nevoie sa stii despre acest domeniu si despre modul in care poti atrage si fideliza multi membri, vei putea sa-ti dezvolti o cariera internationala, care iti va aduce nu numai beneficii financiare, ci si faima. Modelele de videochat, care au profitat in trecut de angajarile in videochat realizate de studiourile noastre din Bucuresti, castiga premii la festivalurile de divertisment pentru adulti, sunt admirate pe covorul rosu si dau interviuri in publicatii mondene. Studio 20 te va ajuta sa iti pui in valoare calitatile si sa-ti atingi potentialul profesional pentru a-ti implini visele intr-un timp relativ scurt.

In primele trei luni de cand te-ai angajat intr-un studio de videochat, in Bucuresti, vei avea un venit minim garantat de 1.000 de dolari pe luna, indiferent de rezultatele tale pe siteurile pe care activezi. Ulterior, dupa ce vei parcurge perioada de training si vei castiga experienta, vei ajunge la un castig situat intre 3.000 si 5.000 de dolari pe luna. Modelele noastre de succes, care sunt ambitioase, serioase si depun eforturi constant, ajung la venituri foarte mari, de pana la 25.000 de dolari pe luna. Si tu poti fi una dintre ele, daca te angajezi la un studio de videochat din Bucuresti, din reteaua noastra. Expertii nostri detin cunostintele necesare de a te transforma intr-o maestra a seductiei, la fel ca Devious Angel, Raquelle Diva, Zeya Brunette sau Emma Wild, ale caror performante sunt rasplatite luna de luna prin castiguri foarte mari.

Daca vei aplica pentru angajari in videochat la Studio 20, intr-una din locatiile din Bucuresti, nu este nevoie sa arati ca un fotomodel, deoarece aspectul fizic nu este definitoriu pentru succesul in acest domeniu, ci personalitatea. Cu cat esti mai optimista, mai diplomata, mai energica si empatica, cu atat mai multi bani vei face, indiferent ca esti inalta sau miniona, slaba sau plinuta, cu sani mari sau mici. Cu atitudinea potrivita si cu ajutorul echipei noastre, poti seduce orice barbat, care cauta relaxare si distractie.

Noi te vom ajuta sa devii independenta financiar inca din prima luna de cand te-ai angajat sa faci videochat, in Bucuresti. Iti oferim diverse bonusuri pentru timp petrecut online, performanta si vechime, care se adauga comisionului standard de 50% si astfel poti ajunge la un venit de 65% din castigurile realizate pe siteurile de videochat. La Studio 20, vei avea parte de contract de artist-interpret, de conditii excelente de lucru si de o atmosfera foarte placuta. Suntem  o companie cu o experienta de 17 ani in aceasta industrie si cu locatii pe trei continente (Europa, America de Nord si America de Sud). Cu siguranta, aici vei avea un loc de munca stabil si sigur, care te va ajuta sa-ti cumperi, in numai cativa ani de activitate, tot ceea ce ti-ai dorit vreodata, inclusiv o casa si o masina si sa calatoresti in cele mai frumoase destinatii din lume.

Pentru a te angaja la videochat in Bucuresti nu trebuie neaparat sa te dezbraci in fata camerei web, deoarece la Studio 20 poti face videochat glamour, un concept in care modelul se bazeaza pe inteligenta, nu pe nuditate, pentru a cuceri interlocutorii sai online. De asemenea, iti asiguram confidentialitate 100%. Datele tale personale sunt protejate de catre angajatii nostri, iar tu vei activa in aceasta industrie sub un pseudonim. 

Contacteaza chiar acum un reprezentant Studio 20 si cere mai multe informatii despre angajarile pe care le facem la studiourile din Bucuresti si din tara. Poti stabili inclusiv o vizita intr-una dintre locatii si poti discuta cu modelele care lucreaza aici, pentru a afla direct de la sursa ce beneficii au de pe urma acestei meserii. Nu rata ocazia unica de a trai asa cum ti-ai dorit intotdeauna!