Anemone - flori pentru orice ocazie

Florile sunt iubite de toata lumea. Acestea aduc o bucurie si o schimbare semnificativa a starii persoanelor care le primesc. Un ghiveci, o gradina plina de flori, la fel si un camp parca nesfarsit de lavanda pe langa care treci cu masina, sunt mereu o incantare vizuala. Floraria Anemone pune la dispozitia clientilor aranjamente florale si buchete pentru orice ocazie. Acestea arata cu atat mai bine cat sunt alese special, astfel incat culorile sa se combine intr-un dans cromatic armonios, asezate in acelasi buchet.

 

Aranjamente si buchete pentru ocazii speciale

 

Fiecare eveniment important poate fi acompaniat de un buchet inedit de flori, acesta fiind un cadou potrivit pentru orice ocazie. In special la zilele de nastere si la cununia civila se ofera flori, ca motiv de apreciere sau felicitare a persoanelor in cauza. Acestea pot compune un model unic, cu florile preferate de mireasa, spre exemplu.

 

Floraria Anemone prezinta pe site diferite modele de buchete, care de care mai colorate, care incanta ochii privitorilor. Cu siguranta fiecare femeie care viziteaza site-ul isi doreste un astfel de buchet pe masa din bucatarie pe care sa il priveasca zilnic. Daca accesati site-ul www.anemone.ro puteti gasi colectia impresionanta de aranjamente sau buchete de la care va puteti inspira cand plasati o comanda. Pentru persoanele inspirate de florile disponibile, pot alege firele si culorile preferate, din care angajatii sa compuna un buchet special pentru cei dragi din viata clientilor.

 

Cadoul complet de la Anemone

 

Alaturi de un aranjament elegant din lalele, pentru ca este sezonul lor, sau oricare alte flori, poti adauga si un mic cadou, care sa completeze darul. Alaturi de flori poti alege sa asezi un vin spumant sau un plus. Daca iti doresti ca florile sa fie nemuritoare si sotia sa se bucure in fiecare zi de ele, alege trandafirii criogenati. Acestia sunt trandafiri naturali tratati special, care se mentin in aceeasi stare pentru multi ani.

 

Aranjamentele din trandafiri criogenati sunt din ce in ce mai cautate de clienti, deoarece sunt un cadou inedit, realizati in cupola. Acest aspect da un plus de eleganta. Bolurile din sticla mai mici pot fi agatate in locuri cheie ale casei si aduc un plus aspectului complet al acesteia. Orice varianta aleasa este un cadou special, oferit cu drag, iar floraria Anemone este alaturi de clienti cu idei si aranjamente pentru orice ocazie speciala.

 

Contact:

0721.260.677

floraria@anemone.ro