Acneea – o problema de domeniului trecutului cu noile tratamente de la clinica Hilmi

Clinica Medicala Hilmi, una dintre cele mai inovatoare si revolutionare clinici din Romania, isi diversifica tratamentele impotriva acneei. Cu noile tratamente disponibile la clinica Hilmi, avand la baza cele mai concludente informatii despre acnee, veti putea invinge aceasta problema definitiv.

Acneea a reprezentat intotdeauna o problema iar, de multe ori, tratamentele clasice impotriva ei nu dau rezultate. Aceasta problema tine, in primul rand, de o conditie hormonala. Astfel, sensibilitatea la hormonii de sex masculin in combinatie cu lipidele din cadrul glandelor sebacee si cu bacteriile, rezulta in aparitia acneei. Dintre tratamentele pe baza de medicatie eficiente impotriva acneei, doar trei s-au dovedit a fi eficiente: peroxidul de benzonil, retinoizii si antibioticele.

Specialisti de la Clinica Medicala Hilmi va aduc o serie de tratamente complet inovatoare care sa va ajute in lupta impotriva acestei afectiuni. Printre tratamentele noi se numara peelingul ultrasonic, insotit de sonofreza, peelingul ultrasonic in combinatie cu mezoterapie virtuala, mezoterapie virtuala impreuna cu radiofrecventa cu biostimulare cu laser, microdermabraziune si mezoterapie virtuala, radiofrecventa cu biostimulare cu laser si masaj facial, tratament de hidratare cu peeling ultrasonic si aport de acid hialuronic prin mezoterapie cu produse Algologie. 

De asemenea, mai puteti opta pentru un tratament de luminozitate cu peeling ultrasonic si aport de vitamina C prin mezoterapie cu produse Holyland, un tratament anti-rid cu peeling ultrasonic si radiofrecventa cu biostimulare cu laser cu produse Maria Galland, un tratament cu radiofrecventa insotit de mezoterapie a zonei ochilor si, desigur, pentru tratamentul special „Queen for a day”, care include demachierea, tonifierea, peeling ultrasonic, sonofreza, mezoterapie pentru fata si ochi, radiofrecventa cu biostimulare cu laser pentru ochi, masca si crema de final.

Radiofrecventa faciala s-a demonstrat a fi un tratament excelent deoarece se bazeaza pe capacitatea undelor electromagnetice (de intensitati si frecvente specifice) de a genera energie. Prin aceasta energie, anumite structuri moleculare din tesuturile dermice si sub-dermice se incalzesc, avand drept efect intinderea fibrelor de colagen existente si aparitia unora noi. Beneficiile acestui tratament complet inovator includ reducerea ridurilor si redarea fermitatii pielii, purificarea si relaxarea. De asemenea, acest tratament ofera luminozitate tenului si stimuleaza metabolismul celular.

Misiunea Clinicii Medicale Hilmi este aceea de a va ajuta in vindecare, oferind solutii complete, tratamente revolutionare, tehnologie de ultima generatie si doctori specialisti recunoscuti. O valoare foarte importanta pentru Clinica Medicala Hilmi este empatizarea cu pacientul, oferindu-i acestuia un mediu confortabil, sigur si devotat nevoilor sale pentru a-l ajuta sa primeasca tratamentul optim in vindecarea sa. Prioritatea principala pentru cei de la Clinica Medicala Hilmi o reprezinta satisfactia pacientilor sai, fara niciun compromis. 

Pentru mai multe detalii si programari va asteptam pe www.hilmi.ro si la clinica de pe Str. Buzesti nr. 75-77. 



Powered by SEO monitor