Și afacerea ta poate profita de promoțiile de Black Friday!

Și anul acesta IT Genetics, distribuitor de echipamente profesionale și furnizor de soluții AIDC&POS,  susține dezvoltarea companiilor din România, prin crearea unor oferte speciale de Black Friday, dedicate zonei de business și menite să minimizeze investițiile managerilor în propriile afaceri.



În goana după mult așteptatele reduceri, IT Genetics vă recomandă să nu uitați de nevoile companiei dumneavoastră și să profitați de ocazie pentru a achiziționa, cu o investiție minimă, produsele esențiale pentru funcționarea optimă a acesteia. Astfel, pentru a oferi cea mai tentantă ofertă, croită exact pe dorințele clienților săi, compania IT Genetics a creat un sondaj interactiv și vă invită să răspundeți aici la întrebarea „Ce îți dorești pentru AFACEREA TA de Black Friday?”



Fie că optați pentru reduceri la toate produsele, pentru echipamente cadou, pentru cupon de discount la viitoare comenzi sau pentru consumabile și accesorii gratuite, IT Genetics va transforma cea mai votată opțiune în cea mai tentantă ofertă de Black Friday din industria punctelor de vanzare, a identificarii si colectiei automate de date.



Intrând pe aici puteți răspunde la sondaj și vă puteți înregistra la alerta specială, pentru a afla printre primii oferta IT Genetics de Black Friday. Indiferent de domeniul în care activați (HoReCa, Retail, Logistică, Transporturi, Manufactură, Sănătate, Educație, Financiar-Bancar, Utilitati, etc) cu siguranță veți descoperi în portofoliul IT Genetics echipamentele și soluțiile software necesare eficientizării oricărui business.



Și nu uitați, de Black Friday e momentul perfect să îi faceți un cadou și afacerii dumneavoastră!



Despre IT Genetics:



Cu o experiență de peste 8 ani pe piața din România în domeniul AIDC & POS, IT Genetics este distribuitor de echipamente de la producători globali consacrați și furnizor de sisteme integrate, menite să eficientizeze procesele operaționale îngreunate, să optimizeze activitatea și productivitatea companiilor. Pe www.itgstore.ro clienții vor descoperi un portofoliu de soluții hardware și software cu o paletă largă de aplicabilitate (soluții de tipărire și etichetare, de urmărire și scanare, de identificare și control al accesului, soluții POS si de infrastructură wireless).



Misiunea IT Genetics este de a oferi firmelor soluții personalizate, create special pentru a satisface cele mai variate nevoi și pentru a răspunde celor mai exigente cerințe în domeniul punctelor de vanzare, al identificării și colectiei automate de date.