5 motive pentru care sa faci videochat la Prime Studios

Intr-o societate in care publicul este preocupat de judecata, inainte de a fi preocupat de admiratie pentru curaj si asumare, multe femei sunt descurajate din a-si urma propriile vise. Acest lucru se intampla in special atunci cand vine vorba de videochat - un domeniu blamat de romanii ce nu pot percepe avantajele acestei industrii.

Iata cum videochatul trece in prima linie atunci cand vine vorba de angajati asumati, cu tarie de caracter, angajati ce nu pun pret pe parerile celor din jur. Pentru a fi model de videochat ai nevoie de aceste atuuri, cel putin daca alegi sa te angajezi in Romania. 

Exista o multime de motive pentru care nu trebuie sa spui NU unui job in industria videochat-ului, motive enuntate in cele ce urmeaza:

1.       Castiguri foarte mare

Videochatul este renumit pentru salariile voluminoase acordate modelelor. De exemplu, dupa angajare videochat Bucuresti la Prime Studios, inca din prima luna poti castiga 1.000$. Nu conteaza daca ai experinta sau nu, important este sa iti doresti cu adevarat sa excelezi. Vei fi instruita corespunzator in cadrul studioului de videochat Prime Studios.

2.       Independenta financiara

Al doilea obiectiv atins in industria videochatului deriva din primul -  castiguri foarte mari. Videochatul este una dintre cele mai simple metode prin care poti atinge independenta financiara. Daca pana acum castigai salariul minim pe economie, iar daca il economiseai timp de trei luni tot nu erai multumita, atunci trebuie sa stii ce inseamna un salariu pentru un model de videochat.

Daca esti la inceput de drum, esti incepatoare, in primele 3 luni de activitate poti castiga in medie 10.000 de lei. Sa nu mai vorbim ca daca esti model cu experienta medie sau model experimentat poti castiga minim 15.000 de lei, respectiv minim 25.000 lei. Vorbim de salariul pe 3 luni, cu mult mai comparativ cu cel obtinut la un altfel de job.

3.       Beneficiezi de training specializat!

Nimeni nu isi doreste ca tu sa gresesti. Intreg personalul Prime Studios va fi mereu langa tine pentru ca tu sa iti atingi targetele cu minim de efort. Pentru a deveni cat mai rapid un model de videochat experimentat, cei de la Prime Studios iti ofera training specializat. Acesta este total gratuit. Ascensiunea ta spre excelenta va fi mai mult decat sigura daca alegi sa iti depui CV-ul la Prime Studios.

Trebuie sa stii ca acum interviurile sunt sustinute online. Este un mare avantaj pentru tine - nu mai pierzi timpul cu transportul pana la locatia studioului. Mai multe detalii regasesti pe prime-studios.ro.

4.       Comisioane insemnate inca din prin primele luni de activitate!

Fiecare studio de videochat le ofera modelelor un anumit comision inca de la inceputul colaborarii. Trebuie sa stii ca la Prime Studios comisionul in primele 2 luni alaturi de ei este de 75%. Vorbim deci de castiguri mari, castiguri extrem de mari pentru aceasta perioada in care pandemia face furori la nivel economic.

Oricum se spune despre primele 2 - 3 luni la un nou business ca sunt de acomodare, deci cu atat mai bine atunci cand comisionul aferent este de 75%. Dupa 2 luni de activitate deja vei avea o oarecare experienta, vei fi pregatita sa te mentii la un nivel excelent. Poti spune ca abia atunci incepe ascensiunea ta continua!

Inca ceva: la Prime Studios, salariul fix la inceputul colaborarii este de 3.000 de lei! In cazul in care procentul de 75% depaseste suma de 3.000 lei, vei incasa suma revenita din comision.

5.       Bonusuri atractive!

La Prime Studios programul de munca cuprinde 8 ore pe zi, a cate 5 zile pe saptamana. In cazul in care vrei sa iti prelungesti programul de munca, salariul se va dubla, la fel si bonusurile.

Cat despre bonusuri, acestea sunt dintre cele mai atractive. Exista, in primul rand, bonusul de angajare in valoare de 500$. Pe acesta il primesti in prima luna de munca in studioul de videochat Prime Studios.

Un alt bonus este cel de recomandare in valoare in 200$. Recomanda-le prietenelor tale studioul de videochat Prime Studios si pune mana pe bonusul de 200$ fara sa fi depus prea mult efort!

Mai mult decat atat, anual, modelul cel mai profesionist din cadrul studioului Prime Studios primeste ca recompensa finala o operatie estetica la alegere. Poate fi vorba despre imbunatatirea sanilor prin silicoane sau ridicarea bustului, dar si operatie de estompare a ridurilor si nu numai.

Verifica toate avantajele pregatite pentru tine de Prime Studios pe prime-studios.ro.

Date de contact Prime Studios: 0725 165 944

videochat videochat bucuresti angajari videochat angajari videochat bucuresti