3200 de joburi entry level si oferte de internship disponibile pe BestJobs.ro

O noua statistica oferita de platforma de recrutare online BestJobs.ro arata ca cei aflati la inceputul drumului profesional isi pot alege vara aceasta dintre 3.200 de joburi entry level, 40% din totalul joburilor listate, cu o concentratie mai mare a acestora in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi si Brasov.

 

O simpla cautare pe portalul BestJobs.ro a pozitiilor deschise de internship sau de practica afiseaza peste 200 de oferte de la companii din cele mai diverse domenii, de la IT la marketing, vanzari sau domeniul financiar. Acestea sunt completate de ofertele de munca pentru pozitii entry-level unde nu se cere o experienta vasta.

 

Conform BestJobs.ro, numarul tinerilor care cauta oferte de locuri de munca cu ajutorul dispozitivelor mobile precum smartphone-uri sau tablete a crescut. Astfel, numarul utilizatorilor ce folosesc aplicatiile sale special concepute pentru Android si iOS a urcat pana la peste 11.000 de candidati ce isi cauta zilnic un loc de munca de pe telefonul mobil. Prin intermediul acestora tinerii in cautarea unui loc de munca pot fi conectati permanent la toate noutatile de pe piata muncii, pot selecta domeniile de interes si pot aplica rapid la joburile angajatorilor preferati.

 

Smartphone-urile si tabletele au devenit, de altfel, dispozitivele preferate pentru a cauta informatii pe Internet. Acest lucru se datoreaza dispozitivelor tot mai puternice si sofisticate, a aplicatiilor complexe, dar si a dezvoltarii infrastructurii, respectiv a dezvoltarii retelelor 4G si implicit a cresterii vitezei de transfer a datelor. Un ritm sustinut de crestere a utilizatorilor de smartphone-uri se asteapta sa se mentina in urmatorii 5 ani la nivel global. Se estimeaza pentru anul 2017 ca 33,8% din populatia globului sa foloseasca cel putin un smartphone.

 

Internetul mobil devine o resursa necesara pentru a fi conectat la informatii esentiale. Tinerii castiga astfel libertate de miscare, putand cauta in lista lunga de oferte de locuri de munca de pe BestJobs.ro chiar si in timpul unui sejur la mare. Vara este perioada in care tinerii care tintesc o cariera se folosesc oportunitatile de practica sau internship-uri oferite de marile companii. Fie sub forma unor joburi part-time sau joburi entry-level, in perioada verii sunt cele mai multe oportunitati de a face parte dintr-o echipa ce poatecompleta cunostintele teoretice cu experienta practica.

 

Despre  BestJobs.ro
BestJobs.ro este unul din cele mai mari portaluri de joburi din Romania. BestJobs.ro s-a lansat aplicatii mobile pentru Android si iOS care ofera posibilitatea de a gasi ofertele potrivite, joburi entry-level, intership-uri sau joburi part-time oriunde exista acces la internet.



Powered by SEO monitor