2011 cu Zumba Kids Kangoo Jumps si reduceri de pret la fitness




 



 



 

In noul an, iubitorii de fitness beneficiaza de preturi reduse pentru toate tipurile de abonament. In sala de fitness va sta intotdeuna la dispozitie un antrenor care va va indruma sau ajuta in executarea exercitiilor. In cazul in care doriti un antrenament personalizat,  va recomandam cu incredere  un antrenor personal.

 

Asa cum v-am obisnuit, va aducem cele mai noi si interesante metode de gimnastica aerobica. Dupa succesul avut de Zumba Fitness si Aerial Yoga, este randul activitatii KANGOO JUMPS sa va bucure si sa va ajute sa va atingeti obiectivele in sala de aerobic.

 

Copiii sunt rasfatati cu o activitate noua: ZUMBA KIDS.  Distractie, educatie, dezvoltare fizica, socializare sunt doar cateva beneficii pe care noul program il ofera micutilor. Muzica specifica varstei si pasii energici reprezinta succesul programului ZUMBA KIDS.

 

Clubul Wellness BodyExprim dispune de patru sali foarte mari, de peste 120 mp fiecare, utilate cu pardoseli sportive, instalatii de climatizare, sisteme audio-Dvd-Tv, oglinzi, aparatura si accesorii sportive de cea mai buna calitate, provenite de la firme de renume mondial. Va punem la dispozitie doua vestiare pentru copii, vestiare pentru femei si barbati, grupuri sanitare, sauna, doua sali de masaj, solar, sala de asteptare, receptie, bar sportiv. Toate sunt utilate corespunzator si va ofera confortul si ambientul necesar.

 

Dorim sa aratati bine, dar sa fiti si sanatosi, sa puteti sa comunicati prin miscare si gest propria personalitate. Programele noastre va vor stimula nu numai corpul, dar si creativitatea, expresivitatea.

 

Va reamintim ca toti clientii Clubului BodyExprim beneficiaza  GRATUIT de sauna!

 

 

zumba copii zumba kids kangoo jumps fitness bucuresti fitness crangasi