15% reducere la incaltaminte pentru barbati pe WalkIn-incaltaminte.ro

Incepand cu data de 12 iunie, barbatii au parte de surprize estivale, numai la WalkIn Incaltaminte. Timp de 10 zile, orice articol de incaltaminte pentru barbati va beneficia de o reducere de 15% pentru ca domnii sa aiba parte de calitatea Walkin la un pret spectaculos de accesibil.

La WalkIn, incaltaminte inseamna un mix de calitate, design la moda, diversitate si preturi accesibile. Astfel, peste 500 de articole de incaltaminte pentru barbati va asteapta pe website-ul Walkin Incaltaminte cu o oferta estivala senzationala. Vara este sezonul nuntilor. De aceea, la WalkIn veti gasi pantofi eleganti pentru barbati, din piele naturala, lacuita sau mata, cu linii masculine si design-uri elegante, absolut toate articolele beneficiind de o reducere de 15%.
De asemenea, pentru ca vara este si sezonul calduros in care mergem la mare sau la pisicina, la WalkIn veti gasi o selectie de espadrile, mocasini, sandale si slapi, perfecta pentru zilele fierbinti si noptile lungi de vara, beneficiind de aceeasi reducere de 15%. Cu design-uri moderne si nonconformiste, in culori estivale de bej, maro, albastru, gri, rosu sau crem, mocasinii de la WalkIn reprezinta o alegere ideala pentru confort si eleganta. Sandalele barbatesti din piele naturala sunt concepute astfel incat sa asigure confort si racoare picioarelor dumnevoastra, fiind, in acelasi timp, o alegere chic.

Espadrilele barbatesti in nuante de alb, rosu, bleu, albastru, gri sau negru sunt printre preferatele designerilor in aceasta vara si reprezinta o optiune a barbatilor relaxati, care iubesc culoarea si  doresc sa isi exprime masculinitatea intr-un mod confortabil. Iar pentru zilele de plaja si de piscina, slapii barbatesti din piele naturala sunt o declaratie a pasiunii pentru calitate. Conceputi astfel incat sa nu alunece din picior, oferind, in acelasi timp, o libertate maxima de miscare, slapii din piele naturala sunt ceea ce trebuie sa purtati daca doriti sa va exprimati stilul personal intr-o maniera eleganta si unica, chiar si atunci cand mergeti la plaja.

Pentru pasionatii de sport, WalkIn isi extinde oferta de reduceri si la pantofii barbatesti sport. In culori vesele, de vara, din materiale de calitate si conceputi astfel incat sa asigure flexibilitate oricarei miscari, pantofii sport nu trebuie sa lipeasca din garderoba dumneavoastra. De asemenea, pe site-ul WalkIn Incaltaminte, veti mai putea viziona o colectie de pantofi casual, cu design-uri inedite si de o calitate ireprosabila, precum si cizmele si ghetele din piele naturala, pentru zilele ploioase, beneficiind de aceeasi oferta de reduceri.
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati www.walkin-incaltaminte.ro si sa beneficiati de oferta estivala pentru toate categoriile de incaltaminte pentru barbati.

Despre Walkin

WalkIn este magazinul de incaltaminte care isi propune sa ofere clientilor sai calitatea unor articole de incaltaminte la preturi accesibile si foarte rapid. Avand filiale in Galati si in Focsani, WalkIn ofera si un serviciu foarte eficient de livrare in toata tara. Produsele comandate sunt livrate din stocul WalkIn si ajung la clienti in 24 de ore sau in maxim 48 de ore de la data plasarii comenzii. Concentrandu-se pe a oferi promptitudine, calitate accesibila si servicii ireprosabile clientilor sai, WalkIn ofera transport gratuit la comenzi de peste 100 de lei, livrare rapida prin curier, posibilitatea de retur si o garantie de 30 de zile la orice pereche de incaltaminte achizitionata.

Powered by SEO monitor