1 luna gratis de antrenament la dans modern/majorete, arte martiale, dans sportiv sau gimnastica



Activitatile sportive sunt deosebit de atractive. Programele sunt concepute si conduse de instructori cu experienta, fosti sau actuali campioni de renume mondial, profesori de educatie fizica, antrenori, coregrafi care au grija ca activitatea copiilor sa se desfasoare intr-un mod cat mai placut si fara incidente.

 

    Poti practica diverse stiluri de miscare pe gustul fiecaruia. Ai posibiltatea sa alegi ore de BabyGym, majorete/ dans modern, balet, ashihara karate, aikido, taekwondo, acrodance, street dance, dans sportiv.

 

    Clubul este dotat cu vestiare, toaleta si dus speciale pentru copii, iar salile modern dotate si utilate ofera copiilor conditii excelente de practicare a activitatilor fizice. Te asteptam intr-un complex sportiv modern, utilat cu accesorii si echipamente de inalta calitate pentru a putea beneficia de promotia toamnei 2010.

 

    Oricare ar fi dorinta ta:  dezvoltare fizica, relationare, imbunatatirea calitatilor motrice sau sport de performanta, incearca serviciile de calitate oferite de BodyExprim!

gimnastica copii arte martiale copii dans sportiv copii dans copii street dance