Ziua Internationala a Pamantului si Sebarea Cluburilor de after school la Scoala Internationala



Ziua Internationala a Pamantului se sarbatoreste anual in data de 22 aprilie pentru a atrage atentia asupra unui mediu inconjurator mai stabil si mai sanatos. Scoala Internationala se implica activ prin organizarea unui concurs de biciclete pentru elevii de scoala primara si gimnaziala. Probele de concurs sunt:

 

1. Mers incet, printre jaloane

 

2. Mers in viteza, tot printre jaloane

 

3. Indemanare - a merge pe o singura roata, fara maini etc.

 

4. Tehnica - presupune schimbarea unei roti si umflarea acesteia 

 

Serbarea Cluburilor de after school vor incununa rezultatele muncii copiilor de la gradinita ÅŸi a elevilor, precum si a profesorilor / instructorilor/ antrenorilor implicati in acest program. Serbarea va avea loc in vineri, 22  aprilie 2010, incepând cu orele 17:00 pentru clubul de pian ÅŸi joi, 21 aprile 2010, de la orele 16:00 pentru celelalte cluburi, in sala International Ballroom la etajul al 3-lea. 

 

Veti putea urmari reprezentatiile urmatoarelor cluburi: 

 

Clubul de pian, coordonat de  Miss Ioana Boanca, Mister Emil Toma si Mister Ciprian Istrate  

 

Clubul de limba germana, coordonat de Frau Diana Neagu 

 

Clubul de chitara, coordonat de Mister Emil Toma  

 

Clubul de dans, coordonat de Miss Andra Pop 

 

Clubul Delta - Taekwon-do, antrenat de Mister Alexandru Muresan 

 

Clubul de limba spaniola, coordonat de Senora Ioana Golovatei 

 

Clubul Boemdance, coordonat de Mister Fritzzy


--- 

 

Despre Scoala Internationala Cluj 

 

Scoala Internationala Cluj este prima scoala particulara acreditata din Transilvania. In Scoala Internationala Cluj si Gradinita Happy Kids invata peste 200 copii, din peste 18 tari. Programul de burse si ajutor financiar ofera posibilitatea accesului la educatie de excelenta copiilor provenind din medii sociale diferite. 

 

Activitatile se desfasoara in primul campus construit in Romania in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca.  

 

Sistemul de predare se bazeaza pe curriculumul national aprobat de MECI, iar complementar un curriculum propriu scolii noastre care include: FUNecole - program de calculatoare si educatia caracterului, D.E.A.R – program special de citire zilnica, Limbi straine – Engleza, Spaniola, Germana, Muzica ( Instrument obligatoriu – flaut, optional pian, chitara, vioara, percutie, canto), Teatru si Dans, club de dezvoltare personala si implicare in comunitate. 

 

In cadrul scolii noastre raportul elevi/ profesori este de 8/1, fata de sistemul public unde proportia este de 15/1 

 

Scoala Internationala Cluj este dedicata excelentei in educatie si crede in puterea acesteia de a forma viitori lideri pregatiti sa obtina succes in orice domeniu. 

 

 

 

Scoala Internationala Cluj Serbare Cluburi de after school Ziua Pamantului