Vrei sa beneficiezi de consultanta in achizitii publice? Contacteaza o casa de avocatura New Law!

Persoanele si companiile care vor sa deruleze un contract de achizitie publicaau nevoie de consultanta oferita de un specialist, deoarece oriceabatere poate fi urmata de sanctiuni grave. Avocatii cu experienta aucapacitatea de a face demersuri legale urgente cu scopul de a remediain timp util procedurile de acest tip.


Avocatii specializati in consultanta achizitii publice preintampina eventualele probleme si se asigura ca demersurile prin care sunt realizate aceste operatiuni respecta procedurile de atribuire a contractelor, potrivit legislatiei in vigoare.


De ce ar trebui sa alegi o casa de avocatura care isi ghideaza activitatea dupa principiul New Law?


Atunci cand ai nevoie de consultanta in achizitii publice, cel mai indicat este sa apelezi la un avocat care lucreaza la o casa de avocatura ce se bazeaza pe principiul New Law. NZA (Nicolescu, Zorin si Asociatii) este prima casa de avocatura care a decis sa iasa din sfera practicii traditionale si sa se ghideze dupa New Law. Avocatii NZA se pliaza dupa nevoile clientilor, stabilind onorariul in functie de fiecare proiect in parte si nu in functie de orele petrecute pentru rezolvarea diverselor probleme.


Colaborarea cu un avocat NZA care ofera consultanta in achizitii publice se va baza pe o comunicare moderna, iar notiunile de drept iti vor fi explicate pe intelesul tau. Iata ce servicii iti poate oferi un avocat care isi ghideaza activitatea conform principiului New Law:


- va pregati actele de calificare si va stabili daca acestea sunt in conformitate cu documentatia de atribuire;

- iti va oferi consultanta in achizitii publice, dar si consultanta juridica cu privire la interpretarea si aplicarea normelor pentru procedurile specifice ale achizitiilor;

- va descoperi eventualele incalcari ale legislatiei si va analiza documentele;

- va pregati acordurile de subcontractare si de asociere;

- va oferi consultanta in privinta negocierii, incheierii si executarii acordurilor de subcontractare;

- va pregati cereri de clarificare, dar si raspunsurile la cererile emise de autoritatile contractante.


Ce riscuri va evita un avocat care ofera consultanta achizitii publice?


Un specialist in acest domeniu are datoria de a evita urmatoarele riscuri:


- Licitatiile desfasurate in conditii incorecte. Actele depuse pentru licitatie vor fi examinate de catre un avocat specializat in consultanta achizitii publice. Expertul va descoperi si va corecta eventualele greseli, dar se va ocupa si cu supravegherea negocierii in momentul acordurilor finale;


- Pierderea unui concurs de atribuire. Exista si situatii in care un client poate pierde un concurs de atribuire a unui contract, dar un avocat va sti ce cai de atac sa foloseasca.


- Problemele cu Legea nr. 98/2016 si alte reglementari conexe. Un specialist in consultanta achizitii publice poate preintampina eventualele probleme si te poate invata cum sa dezvolti cele mai bune strategii pentru a reglementa procedurilor de achizitii si licitatii publice.


Prin urmare, daca vrei sa beneficiezi de cele mai rapide si moderne solutii pentru problemele juridice, contacteaza un avocat specializat pe consultanta achizitii publice de la NZA. Te vei bucura de intelegerea nevoilor tale reale si nu va mai trebui sa te ingrijorezi in privinta riscurilor sau a sanctiunilor.

consultanta achizitii publice