Timisoara, 3 aprilie 2012 - ETA2U – a obtinut specializarea avansata in routere si switchuri Cisco



“Respectand cu consecventa motto-ul asumat “Technology driven, people oriented”, ETA2U investeste constant in dezvoltarea competentelor tehnice si in certificarea specialistilor sai. Aceasta recunoastere ne onoreaza si consideram ca reflecta in mod fidel orientarea strategica si investitiile companiei noastre” – afirma Dl Stelian Campianu, Director Executiv ETA2U.

“In calitate de Partener Specialist Avansat in Routere si Switchuri si datorita investitiilor facute de compania ETA2U in trainingurile necesare pentru furnizarea de solutii de routere, switchuri si servicii cu aplicare in zone extinse (WAAS), ETA2U se numara printre cele mai calificate companii din domeniu din Romania” a spus Dragos Josanu, Partner Organization Manager Cisco Romania.

Specializarea avansata in routere si switchuri reflecta capabilitatea partenerilor de a proiecta si implementa retele avansate pe Protocol Internet (IP) pe baza portofoliului de switchuri Cisco Catalyst; platformele de routere cu servicii integrate (ISR) Cisco 1800, 2800, 3800; si routere Cisco 7200/VXR si 7600. Astfel, ETA2U devine expert in furnizarea de solutii Cisco WAAS, care ofera optimizarea si accelerarea aplicatiilor pentru retele de zone extinse, cu precadere pentru aplicatiile pe baza de protocol TCP.

Programul de revanzare prin canalul Cisco pune la dispozitia partenerilor trainingurile necesare pentru dezvoltarea aptitudinilor de vanzare, tehnice si pentru furnizarea de servicii pentru ciclul de viata al produselor Cisco, aptitudini care sunt ulterior validate printr-un audit efectuat de catre o terta parte. Certificarile Cisco de revanzare pentru parteneri —Select, Premier, Silver si Gold—reprezinta un nou orizont atat pentru imbunatatirea aptitudinilor pentru tehnologiile cheie, cat si pentru capabilitatea partenerului de a livra solutii integrate de retea. Specializarile Cisco de revanzare pentru parteneri —SMB, Express, Advanced si Master—reflecta gradul tot mai sporit de expertiza in vanzari, tehnic si servicii pentru diferite tehnologii. Prin obtinerea specializarii avansate in routere si switchuri, ETA2U are acces la training si suport extinse din partea Cisco.

ETA2U CISCO routere si switchuri