Rochii traditionale romanesti de la JojoFashion.ro

Pentru ca sunt foarte multe femei care iubesc portul popular romanesc, JojoFashion aduce pe piata o gama larga de rochii traditionale romanesti la preturi mici, fabricate in Romania.

Rochiile traditionale romanesti sunt foare cautate de femeile moderne deoarece sunt foarte versatile, elegante, confortabile si moderne si sunt pot fi purtate la evenimente speciale sau pot fi incadrate cu succes in tinutele de zi.

Ai un eveniment in familie? Participi la o festivitati cu teme folclorice ? Rochiile traditionale romanesti te scot din impas.

Am ales sa-ti prezentam 5 rochii traditionale romanesti pe care le poti purta la evenimentele speciale din viata ta sau le poti incadra in tinutele de zi.

Rochia traditionala Allana, din satin rosu in combinatie cu bumbac imprimat cu maci, croita asimetric este perfecta pentru o nunta, o cununie sau un botez.

Te cununi si vrei sa te imbraci suta la suta romaneste? Rochia Analisa,  lunga din voal alb cu motive traditionale pe bust este perfecta pentru tine.

Esti nasa de botez cauti o rochie traditionala potrivita acestui tip de eveniment? Rochia Carmyna, traditonala, lunga din tafta lila si bumbac alb cu motive folclorice este perfecta.

Daca esti nasa de baiat, alege rochia traditionala lunga din satin albastru Anna.

Vrei sa porti  o rochie cu motive traditionale la birou? Rochia Susie galben mustar cu benzi discrete cu pattern traditional poate fi incadrata in tinutele elegante de birou. Este croita in clos si are talia pe elastic, ceea ce iti va oferi lejeritate pe tot parcursul zilei. O poti purta cu o pereche de balerini.

Mergi la un majorat sau la banchet? Rochia Ramya din voal in nunate menetei, scurta in clos cu volane la maneci si cordon cu print traditional este ceea ce iti trebuie. Vesela, lejera si sexy, rochia aceasta iti va contura un look cool si trendy.

Daca vrei sa vezi toata colectia de rochii traditionale de pe JojoFashion.ro intra pe: https://www.jojofashion.ro/Rochii/rochii_traditionale

Poti plasa comenzi online sau telefonic la: 0723.505.706

Rochii traditionale

Rochii traditionale

rochii traditionale