Inscrieri la programele CODECS: Project Management, Business Operations si Supply Chain



Cursul Project Management are o durata de 6 luni si se adreseaza atat managerilor care lucreaza deja in domeniu, cat si celor care sunt la inceputul carierei. Programul este recunoscut de Asociatia Project Management Romania (APMR), afiliata la International Project Management Association (IPMA). Peste 9.000 de manageri s-au specializat in cadrul acestui program oferit de CODECS.

Business Operations este un curs pe care CODECS il ofera in parteneriat cu Open University din Marea Britanie. Este un program destinat in primul rand managerilor de operatiuni, dar el este accesibil si util si antreprenorilor interesati de cresterea eficientei operationale in productie, servicii sau achizitii.

Cursul Supply Chain oferit, de asemenea, in parteneriat cu Open University se adreseaza atat managerilor din departamentele de logistica, celor care aspira la o astfel de pozitie manageriala, cat si personalului de executie care isi desfasoara activitatea in alte arii functionale decat aprovizionare sau distributie, dar care doresc sa isi imbunatateasca pregatirea in acest domeniu. 

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

CODECS SUPPLY CHAIN PROJECT MANAGEMENT BUSINESS OPERATIONS CURSURI