Cum sa reusesti sa ai o zi excelenta atunci cand faci videochat?

Pe cat e de frumoasa si palpitanta meseria de model de videochat, pe atat e de plina de neprevazut. Cu alte cuvinte, in fiecare zi se poate intampla ceva nou, care te determina sa iesi din zona de confort. Si cu toate ca multe tinere asteapta ca trainerii de videochat sa detina o bagheta magica si sa rezolve toate problemele intr-o secunda, singura care poate face fata provocarilor esti doar tu. 

Vrei sa ai o zi excelenta atunci cand faci videochat? Iti doresti sa iti pastrezi entuziasmul si sa te simti implinita prin ceea ce faci? Studio20 iti dezvaluie cateva secrete pe care e bine sa ti le amintesti atunci cand dai de "greu": 

Incepe conversatiile intr-o nota zambitoare
Sa incepi o conversatie cu un membru in camera de videochat este cea mai mare provocare. De aceea, trebuie sa te feresti de exprimarile de tipul "hai sa iti arat ce fac eu" sau "fac tot ce vrei tu" atunci cand vrei sa atragi atentia unui interlocutor. 

Orice barbat apreciaza eleganta unei femei, tocmai din acest motiv, pentru a te asigura ca incepi ziua cu dreptul intr-un studio de videochat ca Studio20, spune-i mai degraba "Buna, cu ce te pot ajuta?" sau "Cum a fost ziua ta astazi?". Astfel, nu doar ca vei deschide o conversatie lipsita de prejudecati, dar vei reusi sa te faci placuta intr-un mod cu totul aparte. 

Evita monotonia 
Poate la inceput ai multe de spus atunci cand faci videochat, insa, cateodata, exista momente de liniste totala. Poti evita aceste situatii foarte usor daca esti o tipa isteata si dezghetata. Spre exemplu, il poti intreba direct daca vrea sa dezvaluie mai multe lucruri despre el sau daca isi doreste sa petreceti mai mult timp impreuna. 

De asemenea, il poti tine "ocupat" cu intrebari precum "ce iti place la mine?", "cat de interesanta ma consideri?", astfel incat sa il determini sa te studieze in detaliu si sa se preocupe de tine. 


Empatizeaza cat mai mult 
Admiratorii tai sunt acolo pentru un motiv, acela de a-si petrece timpul alaturi de tine si de a-ti impartasi pana si cele mai ascunse secrete. Tocmai de aceea, atunci cand faci videochat trebuie sa fii atenta la modul in care alegi sa le vorbesti si la ceea ce transmiti. Astfel, trebuie sa dai dovada de empatie si foarte multa rabdare pentru a-i asculta pana la capat. 

Oamenii au dureri, dezamagiri, zile proaste, neintelegeri, insa toate acestea pot fi date uitarii daca esti un model de videochat de succes si stii cum sa te apropii de oameni. Un "te inteleg perfect" sau "stiu ce spui, am trecut si eu prin aceleasi lucruri" poate face diferenta dintre o suma moderata si una fabuloasa. 

Fii tu insati
Este foarte important ca in videochat sa fii cine iti doresti sa fii, altfel nu vei avea succes pe termen lung. Nu incerca sa pretinzi ca esti o femeie puternica, daca inca nu ai maturitatea necesara pentru a rezista cu stoicism tuturor provocarilor din domeniu. Fanii trebuie sa te vada si sa te cunoasca asa cum esti tu, caci doar cu ajutorul naturaletii vei reusi sa transmiti energie pozitiva si caldura. 

Cu cat vei fi mai dezinvolta si mai sincera, cu atat si admiratorii tai vor fi mai captivati de imaginea ta. Nu uita ca sarmul unei femei este dat si de personalitatea ei, nu doar de frumusete, prin urmare e indicat sa te exprimi liber. Daca vei respecta aceste lucruri, cu siguranta vei avea succes in videochat! 

videochat Studio20