Ce invitatii de nunta au ales vedetele in anul 2023?

Anul 2023 a adus în fața altarului mai multe cupluri celebre, ale căror nunți ne-au impresionat atât prin eleganța cât și prin costul acestora. În acest articol vom face un rezumat al acestora și vom încerca să vedem ce au ales cuplurile celebre atunci când vine vorba despre invitații de nuntă sau papetărie pentru nuntă.

Unul dintre cuplurile celebre care s-a căsătorit anul trecut a fost Sofia Richie and Elliot Grainge. Nunta acestora a impresionat prin eleganță și rafinament, aceștia au ales să se căsătorească  în luna aprilie la un hotel ultra exclusivist  din Cap-Eden-Roc în Antibes, Franța. Decorul locației a a avut în centru o combinație de flori albe și verzi, iar pentru papetăria pentru nuntă aleasă a fost creată într-un design minimalist cu accente de auriu.

Photo: Vogue


 

Nunta Sofia

Nunta Sofia

Cel de-al doilea cuplu celebru care a ajuns la altar a fost Simone Biles and Jonathan Owens. Aceștia au ales o nuntă pe malul mării, cu un decor în aceleași nuanța precum cuplul anterior, un mix de hortensie alba și floarea miresei. Invitația pentru nuntă a acestora a fost avut ca element central floarea de orhidee, stilizată în nuanțe de auriu, folosind tehnica folio.

Photo: Vogue



nunta Simone Biles

nunta Simone Biles

Un alt cuplu ce a ales să devină o familie în acest an a fost Joey King and Steven Piet. Aceștia au ales să se căsătorească într-o locație cu istorie, o fortăreață construită în anul 1628, pe care au decorat-o în stil boho, cu flori multicolore. În ceea ce privește invitația de nuntă, cuplul a optat pentru o invitație simplă, a cărei eleganță să fie dată de tehnica letterpress și au accesorizat-o cu un sigiliu de ceară simplu, în nuanțe de albastru prăfuit.

Photo: Vogue



nunta Joey King and Steven Piet

nunta Joey King and Steven Piet

În această călătorie pe meleagurile celebrităților ne vom opri și la nunta lui Marc Anthony cu Nadia FerreiraAceștia au ales ca locație Perez Art Museum Miami, pe care l-au decorat în aceleași nuanțe de alb și verde precum predecesorii, folosind hortensie albă și trandafiri albi. Invitația de nuntă a acestora are de asemenea un design minimalist, în care siluetele florilor sunt conturate delicat folosind folio auriu, iar forma invitației urmărește conturul acestora.

Photo: Hola

Nunta Marc ANtony

Nunta Marc ANtony

Putem observa astfel tendințele a nunților celebre în anul 2023, decorurile în nuanțe de alb și verde li invitațiile de nuntă minimaliste realizate folosind tehnica folio. Anul 2024 ne va aduce și el nunți celebre, al vedetelor Gerry Turner, Lauren Alaina, Ushersuntem curioși să vedem aceștia pentru ce vor opta și dacă vor păstra trendul anului 2023.