Cauti o solutie de durata pentru unghiile tale? Incearca oja semipermanenta!

Oja semipermanenta a devenit foarte populara in randul femeilor, in ultima perioada. Atunci cand timpul este limitat, iar job-ul si  treburile casnice ocupa o mare parte din acesta, multe doamne si domnisoare prefera sa adopte solutii rapide, care sa le ajute si sa le scuteasca de vizitele saptamanale la salonul de infrumusetare. 


Oja semipermanenta este rezistenta si, pe deasupra, nu are efecte negative asupra unghiei naturale. Din contra, aceasta intareste unghia si previne rupturile. Esti curioasa sa afli avantajele acestui tip de oja, care au reusit s-o aduca in lumina reflectoarelor? Iata cateva!


Oja semipermanenta ofera un aspect placut unghiilor tale


Comparativ cu cea traditionala, oja semipermanenta ofera unghiilor un aspect mai stralucitor dupa uscare. De asemenea, aceasta rezista fara a se crapa si trebuie inlaturata abia atunci cand unghia naturala a crescut indeajuns de mult pentru a cere o noua manichiura. 


Oja semipermanenta Melkior se gaseste in numeroase culori si poate sa aiba finisaje diferite, deci iti permite sa te joci cu imaginatia si creativitatea. Si, daca incepi sa te simti creativa, poti adauga oricand cateva decoratiuni adezive, prin care sa personalizezi rezultatul final al manichiurii. 


Este foarte rezistenta


Un mare avantaj pe care il prezinta oja semipermanenta este durabilitatea in timp. Pe langa faptul ca aceasta nu se ciobeste aproape niciodata, si stralucirea sa ramane neschimbata, chiar si dupa cateva zile de cand a fost aplicata. 


Oja semipermanenta poate sa reziste pe unghii chiar si cincisprezece zile. Tocmai aceasta rezistenta a acestui tip de oja a facut-o sa devina atat de apreciata de femeile de pretutindeni, pentru ca le-a oferit o solutie fantastica prin care sa poata economisi din timpul pretios pe care il au. 


Se poate realiza acasa


Cu toate ca acest tip de manichiura se realizeaza si la salon, poti foarte usor sa te descurci si singura acasa. Vei avea nevoie de o oja semipermanenta, un lac de baza, un lac protector si o lampa UV. Da, acest tip de manichiura necesita o lampa UV pentru a se putea usca. Procesul de curatare a unghiilor nu dureaza mai mult de zece minute. 


Cea mai eficienta metoda de indepartare a ojei semipermanente necesita dizolvant si folie de aluminiu. Pur si simplu imbiba o bucata de vata in dizolvant, asaz-o deasupra unghiei, imbraca-ti degetul in folia de aluminiu si asteapta zece minute. 


Se usuca rapid


Probabil ca si tu stii deja cat de stresant este sa astepti sa ti se usuce unghiile inainte de a putea sa iti reiei activitatea normala. In zilele noastre, totul se intampla cu viteza, iar oja pe care o folosesti nu ar trebui sa faca exceptie de la regula. 


Oja semipermanenta este aliatul tau cand vine vorba de uscare rapida si, totodata, te scuteste de momentele neplacute in care trebuie sa ai grija cum te misti prin casa pentru a nu-ti atinge unghiile de ceva. O lampa UV te va ajuta sa iti usuci oja semipermanenta intr-un timp fulger si, astfel, vei putea sa-ti reiei activitatea imediat dupa ce ti-ai terminat de realizat manichiura. 

oja semipermanenta