Alegerea vesmintelor arhieresti, o responsabilitate pentru acest rang de slujitori

Sunt impunatoare si se prezinta sub un aspect estetic deosebit - vesmintele arhieresti se deosebesc in randul celor bisericesti purtate de slujitorii altarelor atat prin simbolistica aparte ce o poarta, cat si prin infatisarea propriu zisa. Materialele din care se confectioneaza sunt atent ales, iar calitatea nu poate lasa de dorit. Inglobeaza broderii speciale, realizate cu maiestrie de maini pricepute si neaparat completeaza un set de 7 elemente: stiharul, epitrahilul, bedernita, manecutele si braul, sacosul si omoforul.

Astfel de piese de vestimentatie sunt realizate cu profesionalism si pasiune de specialisti in domeniu, precum Crilovic. O echipa formata din oameni priceputi, complet dedicat misiunii, aceasta pune la dispozitia celor interesati vesminte arhieresti deosebite prin calitate si estetica.

Ce presupune alegerea unor vesminte arhieresti?

Aceasta preocupare trebuie sa fie a arhiereilor de fiecare data cand vine vorba despre o astfel de achizitie. Acestia sau oricine este insarcinat cu misiunea de a cumpara vesmintele arhieresti trebuie sa tina cont de un set de rigori de ce impun vizavi de acestea.

De asemenea, posibilitatea de a le personaliza este un detaliu care ar trebui sa intereseze, aceasta fiind avantajoasa atat in ceea ce priveste culorile vesmintelor, cat si reprezentarile de pe acestea.

Calitatea trebuie sa rezoneze intotdeauna cu pretul. De fapt acesta din urma trebuie sa reflecte intotdeauna calitatea, sa echilibreza talerele balantei. Cei interesati pot achizitiona doar anumite componente ale vesmintelor. Spre exemplu, nevoia poate viza completarea setului cu un omofor corespunzator. Produsele din aceasta categorie regastite pe site-ul vesmintebisericesti.ro sunt brodate pe materiale usoare, confortabile. Icoana reprezentativa pentru acesta este cea a Mantuitorului si a Maicii Domnului.

Si alte icoane pot fi brodate pe acestea, precum cea a Adormirii Maicii Domnului pe spate, Maica Oranta pe bedernita, icoanele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel pe omofor, etc. Cert este ca indiferent de alegerea realizata in acest sens, calitatea lucrului este intotdeauna ireprosabila, iar durabilitatea extinsa - ceea ce asigura o purtare indelungata.

Oricine poate beneficia de vesminte arhieresti calitative, prezentabile, care emana respectul cuvenit fara de Divinitate. Detalii despre produse se gasesc pe vesmintebisericesti.ro.

 

Contact:

E-mail: contact@vesmintebisericesti.ro

Telefon: 0743 403 123

                0762 147 172 

vesminte arhieresti vesminte bisericesti Crilovic producator vesminte bisericesti producator vesminte arhieresti