Topul ofertelor de munca la domiciliu valabile in 2018

oferte de munca la domiciliu

oferte de munca la domiciliu

Ofertele de munca la domiciliu sunt si in anul 2018 o solutie pentru cei care doresc sa obtina un venit suplimentar in fiecare luna. Din categoria celor care cauta astfel de solutii pentru obtinerea unei sume de bani in plus, de regula, fac parte persoanele care desi lucreaza primesc un salariu minim pe economie, tinerele mamici care sunt in concediu de crestere a copilului, pensionarii care se plictisesc si vor sa fie productivi chiar si la varsta la care teoretic ar trebui sa se odihneasca, studentii si elevii care au nevoie de o suma suplimentara de bani, pe langa cea oferita de parinti.

Ce ar putea sa faca astfel de persoane pentru a obtine venituri de bani suplimentare lucrand de acasa? Iata doar trei idei bune pentru 2018!

Realizare produse handmade

Exista persoane care cauta sa achizitioneze produse realizate handmade in ideea in care isi doresc produse unicat pentru utilizare proprie sau pentru a putea sa ofere cadouri deosebite. Se poate constata ca in mediul online se cauta posetele si bijuteriile handmade, dar si sticlele personalizate pentru bauturi, casetele pentru bijuterii, kiturile pentru mot s.a.m.d.

O persoana priceputa care stie sa lucreze portofele, posete, clutch-uri, portfarduri, huse pentru agende sau tote bags poate sa castige bine prin vanzarea unor astfel de accesorii. In timp, productia handmade de genti se poate transforma intr-o adevarata afacere. De asemenea, bijuteriile handmade – coliere, cercei, brose, bratari -sunt foarte solicitate, putand fi lucrate din pietre semipretioase, metale, piele, margele.

Mai mult, cei interesati de obtinerea unui venit suplimentar pot sa confectioneze kituri pentru evenimente speciale. Cele pentru mot sau ruperea turtei, de exemplu, se pot vinde la preturi bune si sunt cumparate de parinti sau nasi cu ocazia acestor evenimente unice din viata unui copil.  Pe de alta parte, personalizarea sticlelor pentru bauturi se poate dovedi o idee buna care poate sa asigura un plus de bani la bugetul lunar.

Indiferent de tipul produselor handmade, acestea pot fi vandute prietenilor sau online pe platforme dedicate, retele de socializare, site-uri proprii sau site-uri cu anunturi generale.

Marketing afiliat

Prin marketing afiliat se pot promova produse digitale sau fizice dintre cele mai diverse, iar daca acestea se vand se pot obtine comisioane de la compania care le comercializeaza sau, dupa caz, le si produce. Persoanele care fac afiliere au o singura sarcina: sa faca legatura intre client si vanzator - nefiind necesar sa detina produse, sa se ocupe de stocuri, livrari, retururi.

Pasii pe care trebuie sa ii faca o persoana care doreste sa faca afiliere constau in: (1) inscrierea intr-un program de afiliere, (2) alegerea produsului pe care sa il promoveze – pentru produsul respectiv va primi un link special, o adresa URL unica cu numele de utilazor sau cu un cod unic de afiliat – (3) promovarea link-ului primit, pentru care se inregistreaza automat fiecare click dat, iar in cazurile in care se inregistreaza comenzi, se primeste si comision.

Construirea unui site sau a unui blog reprezinta cele mai bune metode de promovare a ofertelor prin marketing afiliat.

Marketingul afiliat reprezinta o foarte buna metoda de a face bani din motive simplu de inteles:

-         este o metoda cu un cost bun, dat fiind faptul ca promovarea pe Internet nu implica un cost mare;

-         produsul exista, acesta fiind detinut de comerciant – prin urmare nu este necesar sa se faca angajari sau sa se deschida un depozit;

-         promovarea produsului se poate face pe o piata globala;

-         participarea la programe afiliate nu implica niciun cost;

-         de procesarea comenzii si de livrarea produsului se ocupa firma care vinde produsul;

-         de asemenea, de asistenta la achizitii si de reclamatii, se va ocupa tot vanzatorul;

-         marketingul afiliat asigura un venit pasiv;

-         si, nu in ultimul rand, poate reprezenta un job la domiciliu simplu de efectuat si cu un castig bun.

Publicare de anunturi comerciale personalizate

Nu in ultimul rand, exista firme care platesc pentru inscrierea, realizarea si publicarea unor anunturi pe diverse siteuri. Astfel de anunturi nu trebuie sa aiba continut similar, motiv pentru care trebuie sa fie personalizate.

Anunturile comerciale personalizate trebuie sa contina informatii pe care firma doreste sa le aduca la cunostinta consumatorilor (potentiali clienti) - produse, categorii, preturi s.a.m.d. De regula, aceste anunturi contin si anumite cuvinte cheie.

In concluzie, toate cele trei metode incluse in topul ofertelor de munca la domiciliu, valabile in 2018, reprezinta solutii de venit suplimentar in fiecare luna. Este important ca fiecare persoana care doreste sa se implice in astfel de proiecte sa isi indrepte atentia catre varianta pe care considera ca o poate stapani cel mai bine. Articolul contine doar trei metode de a face bani de acasa, numarul acestora este cu mult mai mare, astfel de oferte putand fi gasite pe Internet prin cautari nu foarte elaborate.