TEST YOUR ENGLISH CU NEURON ENGLISH!

Neuron English Romania în parteneriat cu Centrul de examinare EUROLINGVA, organizează în data de 16 septembrie 2018, în intervalul 10:00-14:00, evenimentul de pretestare Cambridge „Test your English”.                                     

Vor avea loc simulari ale examenelor pentru nivelurile YLE (Starters, Movers, Flyers) - paper based și pentru nivelurile KET și PET - computer-based.

Participarea la pretestările gratuite oferă elevilor șansa de a-și afla nivelul real de limba engleză în acest moment. De asemenea, elevii obțin experiență și încredere în sine, familiarizându-se cu formatul examenelor Cambridge și învățând să-și gestioneze emoțiile și timpul.

La sesiunile de pretestare sunt asteptați copii din Constanta cu vârste între 6 și 15 ani care nu au participat la vreun eveniment de testare sau examen Cambridge în ultimele 12 luni.

În paralel, părinții sunt invitați la seminarul "KEEP CALM AND ENJOY LEARNING ENGLISH" susținut de domnii Cristian Veres - Partener EUROLINGVA și Costin Sorici - Partener Neuron English Romania. La seminar se va discuta despre importanța testarilor Cambridge în evoluția școlară și profesională a copiilor și despre cele mai bune metode de dezvoltare a abilităților lingvistice.

Evenimentul va avea loc la Universitatea  „OVIDIUS” Constanta, Aleea Universității nr.1.


Vă puteti rezerva locul pe pagina
http://pro.neuronenglish.ro/pretestare
Informații suplimentare pot fi solicitate  la telefon 0728 18 18 88.