Scoala de soferi Brasov Handra Francisc

Cu o experienta de peste 18 ani,  Scoala de soferi Brasov Handra Francisc pregateste peste 3500 de cursanti pentru a obtine permisulauto la orice categorie: A, B, C, E si D.  La scoala de soferi Brasov Handra Francisc, cursantii beneficiaza de o instruire  practica plina de profesionalism, conformlegislatiei rutiere in vigoare.

Cu o experienta de peste 18 ani, scoala de soferi Handra Francisc din Brasov, pregateste peste 3500 de cursanti pentru a obtine permisulauto la orice categorie: A, B, C, E si D.

La scoala de soferi Brasov Handra Francisc, cursantii beneficiaza de o instruire  practica plina de profesionalism, conformlegislatiei rutiere in vigoare.

Parcul auto- moto pe care Scoala de soferi Brasov HandraFrancisc il pune la dispozitie cursantilor este superior fata de media scolilor de soferi din Brasov,  dovedind,  inca odata profesionalismul serviciilor oferite.

La categoria A, se poate face practica pe motocicleta Honda Hornet 600 cm3; la categoria A2 aveti la dispozitie motocicleta Honda CB 500,  la categoriaA1, puteti conduce o motocicleta Suzuky GN 125;  categoria AM are un moped First Bike.

Scoala auto dispune de urmatoarele dotari, dupa cum urmeaza: La categoria B, faceti instruirea practica cu un Peugeot 407 2.0HDiesel.

Scoalade soferi profesionistipentru categoria C, faceti practica de conducere pe un Camion Iveco Eurocargo.  Categoria C+E are in dotare remorca D-rema. Este stiut ca modalitatea de conducere a camionului din punctul devedere al conduitei preventive asigura o buna desfasurare a traficului si ducela evitarea accidentelor, in general. De aceea, unul dintre obiectivele principale ale Scolii de soferi Brasov Handra Francisc este pregatirea viitorilor soferi profesionisti.

Categoria D areAutocarul STEYR.

Promotiile permanente nu sunt de neglijat si constituie un argument pentru a alege serviciile de cea mai inalta calitate de la Scoala de soferi Handra Francisc:

·        La toate categoriile, elevii si studentii beneficiaza de o reducere de50 de lei. La grupurile mai mari de trei persoane care se inscriu impreuna, firma noastra ofera o reducere de 50 de lei pentru fiecare persoana in parte.

·        La categoria A-A2-A1-B, dar si la C si C+E, daca mai convingi opersoana sa se inscrie la Scoala desoferi Brasov Handra Francisc, primesti cate 50 ron pentru fiecare persoana adusa.

·        Pentru inscrierea online, se beneficiaza de o reducere de 50 ron.

Preturile Scoliide soferi Brasov Handra Francisc sunt accesibile, dupa cum urmeaza:

Pentru categoria A, pentru cei ce detin permis de conducere moto (A1 si A2), pretul este negociabil. Categoria A: 900 de lei; pentru A2 - A1: 900 de lei.  Pretul la categoriile A si A2, pentru persoanele care nu detin permis auto categoria B este de 1000 de lei.

Pentru categoria B : `1300 de lei

Pentru categoria C: 1250 de lei

Pentru categoria D: 1350 de lei

Exista preturi promotionale la pachete de categorii: Pentru categoriile C+E – 1900 ron; pentru A+B- 2200 ronC+E+D- 3200 ron. Pentru A2+B- 2200 ronA+C+E-2750 ronB+C+E- 3100 ron; A2+B+C+E-4000 ronA+B+C+E-4000 ron.

Preturile pentru ore suplimentare sunt rezonabile.

Iata cateva exemple: pentru categoriile A-A2-A1, B, pretul este de 60/ora traseu; pentru categoria C-70 ron/ora;;  pentru categoria C - 70ron/ora;on/ora; categoria  D - 80 ron/ora.

Asadar,  preturile mici practicate si promotiile existente,  relatia dintre instructor, cursant, competitivitatea echipei,  fac din Scoala de soferi Handra Francisc una dintre cele mai bune alegeri din Brasov.

Date de contact

mail: contact@instructorultau.ro

Tel: 07426606651

web: http://www.instructorultau.ro

Sau va puteti inscrie on-line: http://www.instructorultau.ro/scoala-soferi-brasov/inscriere-online.php

scoala de soferi brasov scoala auto brasov scoala moto brasov instructor auto brasov