ScienceMed se extinde în România. Invitatie inaugurare sediu nou

Reteaua de clinici de medicina integrata ScienceMed anunta cu bucurie deschiderea unei noi clinici in Timisoara si, totodata, mutarea clinicii din Bucuresti intr-un sediu nou.
Cu acest prilej va invitam cu drag la inaugurarea sediului din Bucuresti, in data de 19 martie 2014, la orele 16.00 in Splaiul Unirii nr. 8, bl. B4, parter, Sector 3. Vom povesti despre ce inseamna medicina integrata, vom face si o prezentare a dispozitivelor medicale si va vom raspunde la intrebari intr-o atmosfera relaxata.

Ce este Medicina Integrată ScienceMed? 

În acest moment, la nivel mondial, medicina integrată este metoda cea mai modernă de diagnostic și tratament. Bazată pe studii științifice, metoda ScienceMed a reușit, pentru prima dată în istoria universală, integrarea medicinei alopate cu cele mai performante metode din medicina alternativă (naturistă). Dacă medicina alopată are o rată de vindecare de 37%, medicina integrată ScienceMed are o rată de 82%. 

„În acest moment, în România, dacă noi nu putem ajuta un pacient, probabil nu o mai poate face nimeni” spune managerul general al companiei, domnul Daniel Hanganu.

Medicina integrată ScienceMed este o terapie științifică. Se folosesc dispozitive medicale brevetate științific și remedii naturale testate științific în nenumărate feluri, care sunt obiect de cercetare și ale căror efecte le recunoaște întreaga lume medicală.Ce se poate face, pe scurt, prin medicina integrată ScienceMed?

Diagnosticare neagresivă la nivel energetic, celular și organic, inclusiv diagnosticarea bolilor în faza incipientă. 

Prevenția îmbolnăvirii și creșterea imunității, atât la copii, cât și la adulți. 

Tratament personalizat, holistic, pentru suflet, minte și corp. 

Tratarea cauzei și nu a efectului bolii (odată vindecarea produsă, boala nu recidivează). 

Detectarea dezechilibrului la nivel energetic (medicină cuantică) sau la nivel celular (electrosomatografia), restabilirea echilibrului și recăpătarea stării de sănătate chiar înainte de declanșarea bolii în plan fizic. 

Citiți mai multe despre noi pe site-ul www.sciencemed.ro sau pe blog, la adresa: www.sciencemed.ro/blog.RSVP: Diana Soare, T: 0745.132.665 | E: diana.soare@corporates.roContact ScienceMed București:

E-mail: sciencemed.bucuresti@yahoo.com 

Web:  www.sciencemed.ro

Facebook: http://www.facebook.com/sciencemed

inaugurare sediu nou medicina integrata medicina naturista terapie energetica terapii nasturiste