HARTMANN Romania vine in sprijinul celor aflati in situatii vulnerabile si lanseaza campania “200 de fapte mici in fiecare luna”

Bucuresti, 10 septembrie 2018: La aniversarea a 200 de ani de existenta, compania germana HARTMANN lanseaza in Romania campania de responsabilitate sociala “200 de fapte mici in fiecare luna”, prin care se implica activ in sustinerea a patru categorii sociale aflate in situatii de vulnerabilitate: bolnavi cu rani cronice, varstnici, persoane cu oameni dragi internati in spitale si copii din familii defavorizate.

 

HARTMANN Romania, companie ce activeaza in domeniul produselor de asistenta medicala si igiena, se alatura prin aceasta campanie eforturilor Hospice Casa Sperantei, Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, Asociatiei Daruieste Viata si Asociatiei MagiCAMP si ofera sprijin material prin donatii de produse specifice nevoilor categoriilor sociale mentionate.

 

            In septembrie HARTMANN Romania daruieste 200 de pachete cu peste 15.000 de produse pentru pansarea bolnavilor cu rani cronice, dedicate pacientilor Hospice Casa Speranței, cea mai mare organizație din România de ingrijiri paliative.

            In luna octombrie compania ofera 200 de tensiometre Veroval batranilor singuri, cu ajutorul Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, o organizatie care raspunde cu suflet nevoilor varstnicilor prin servicii specifice dedicate lor.

            In noiembrie, 200 de pachete de vizita, constand in halate si masti, vor asigura accesul igienic a 10.000 de vizitatori in 6 spitale din tara, pentru cei care au pe cineva drag internat. Acest lucru este posibil cu sprijinul Daruieste Viata, organizatia care construieste Primul Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania, in curtea Spitalului "Marie Curie" din Bucuresti.

       In luna decembrie, HARTMANN Romania daruieste copiilor aflati in situatii vulnerabile 200 de pachete pentru masurarea temperaturii, fiecare cu termometre Veroval Febra 2in1 și Thermoval Kids Flex, prin implicarea Asociatiei MagiCAMP, organizatie care ii sprijina pe acesti copii si familiile lor prin diverse proiecte de suport si consiliere.

 

De 200 de ani, HARTMANN se ghideaza dupa principiul lucrurilor facute pas cu pas, cu profesionalism, pasiune si perseverenta. Este o companie care crede in puterea faptelor mici care construiesc binele cu adevarat mare.

„Cand vine vorba de implicare sociala, de lucrul in echipa pentru binele nostru al tuturor, as zice ca principiul faptelor mici e cu atat mai relevant. Binele mic, facut sistematic, aduce un rezultat mai frumos si mai palpabil decat un efort punctual, oricat de mare, care nu e reluat, care nu e dus mai departe. Acesta este motivul pentru care noi am decis sa marcam aniversarea celor 200 de ani ai companiei prin multe fapte mici” a declarat Dl. Ladislau Hajos, CEO HARTMANN Romania.

 

HARTMANN este o companie dedicata ingrijirii pacientilor si imbunatatirii serviciilor medicale. A schimbat istoria medicinei prin introducerea primului pansament antiseptic si a continuat sa regandeasca domeniul sanatatii prin inovatie permanenta, oferind produse de cea mai buna calitate in domeniul ingrijirii medicale - solutii avansate pentru tratamentul ranilor, aparatura pentru diagnostic la domiciliu, produse pentru incontinenta sau prevenirea riscurilor in sala de operatii.

 

Mai multe detalii despre campanie pot fi gasite pe www.faptemici.ro ce reuneste informatii despre donatiile realizate, fundatiile beneficiare, povesti despre beneficiarii donatiilor, surse de inspiratie pentru fapte bune si istoria celor 200 de ani ai companiei.

 

 

Pentru informatii suplimentare:

 

Ruxandra Rauca, agentia Notice

0752 240 153 / ruxandra.rauca@notice.com.ro

 

Oana Hurdubelea, agentia Notice

0741 144 376 / oana.hurdubelea@notice.com.ro