Despre optimizarea SEO si efectele promovarii in Google:

Ai un site frumos si optimizat corespunzator din punct de vedere onpage? La ce folos daca acesta nu este vizibil in primele rezultate din Google? Scopul optimizarii seo este acela de a creste notorietatea site-ului, si de al face relevant atat pentru motoarele de cautare cat si utilizatori.

Multi cred ca este suficient sa ai un site sau un magazin pentru cresterea numarului de clienti si al vanzarilor. Total gresit, e ca si cum ai avea un magazin de care nu stie nimeni si astepti ca acesta sa iti aduca profit. La fel ca si in cazul unui magazin fizic, care, pozitionat in mijlocul unui bulevard aduce vanzare pe masura locatiei, acelasi principiu se aplica si in cazul unui magazin online pozitionat in prima pagina din Google.

Pentru a te pozitiona inaintea concurentei ai nevoie in primul rand de un website bine structurat, accesibil ce confera continut de calitate, actualizat periodic.

Consideram ca nimeni nu cunoaste in totalitate algoritmul Google, algoritmul de ordonare a site-urilor, dar putem spune din experienta ca exista o serie de tehnici si factori de optimizare seo, ce nu trebuie sa lipsesca din compozitia unui site. Trebuie sa intelegeti ca optimizarea seo porneste de la o strategie, ce se dezvolta, pe baza unei analize atente asupra propriului site precum si cel al competitorilor si este un proces care se executa constant, periodic ce nu se incheie odata cu finalizarea site-ului.

Daca citesti acest comunicat inseamna ca sti cat de importanta este promovarea in dezvoltarea afacerii tale si ca orice lucru important este bine sa fie tratat cu seriozitate si implicare. De aceea, de cele mai multe ori, alegerea agentiei seo face diferenta dintre succes si esec si trebuie sa fim constienti cu totii ca nu putem face perfomanta fara implicare si mai ales fara investitii.

In concluzie,

Sfatul nostru este sa colaborati cu o agentie full-service, care cunoaste atat procesul corect de realizare al unui site web cat si tehnicile si strategiile de implementare si optimizare seo, ce va pot oferi rezultate pe masura asteptarilor.

Despre AlbaDesign S.R.L.

AlbaDesign reprezinta agentia de web design, marketing si optimizare seo, full-service care ajuta firmele sa isi creasca numarul de clienti si implicit vanzarile prin implementarea de strategii de optimizare seo si campanii de promovare web eficiente.

Specialistii Alba Design, au ajutat multe companii, afaceri din diferite domenii sa sa remarce si sa cunoasca succesul prin promovarea eficienta, pe internet a produselor si serviciilor oferite.

 

Dorin Iogea, CEO & Founder AlbaDesign
SC WEB ALBADESIGN SRL

Telefon: 0733 394 873 ; 0755 224 579

Website: https://www.albadesign.ro


 

WEB ALBADESIGN SRL
optimizare seo web design promovare in google agentie seo albadesign