Dă un plus de culoare ținutei tale în aceasta vară cu ajutorul unor pălării de damă inedite!

Sezonul cald sau mai simplu spus vara este unul care se bucura de foarte multă atenție din partea noastră. Iubim vara pentru că avem parte de mult soare și zile lungi, dar și pentru faptul că putem purta ținute ieșite uneori din tipare, fără teama că vom atrage oricum privirile  și așa curioase ale celor din jur. De cele mai multe ori, atenția ne este îndreptată strict înspre piesele vestimentare propriu-zise și mai puțin asupra accesoriilor, astfel că în acest articol vom vorbi despre pălării. Considerate adesea a fi un simbol al eleganței absolute, pălăriile sunt accesorii pe care te încurajăm să le porți încrezătoare ori de câte ori ai ocazia, mai ales în acest sezon.

Pălăriile de damă alcătuiesc în momentul actual o gamă absolut impresionantă, de aceea ne este uneori foarte dificil să luăm o decizie atunci când trebuie să alegem doar un model. Indiferent de alegerea pe care o vei face în cele din urmă, noi îți vom oferi câteva detalii pentru care să asortezi minunatele pălării de damă cu ținutele pe care le vei purta în acest sezon estival.

Aduc un plus de culoare ținutelor

Pălăriile de damă nu sunt niște simple accesorii pe care le arunci pe tine pur și simplu, ci pot fi chiar un element definitoriu al ținutei tale dacă o vei selecta pe cea corectă. Pălăriile de damă te pot ajuta să aduci un plus de culoare ținutelor tale. Acestea vin într-o varietate largă de forme, culori și dimensiuni, astfel că le vei putea asorta practic la orice tip de ținută, ieșind cu ușurință din tiparele banalului.

Te protejează eficient de razele UV

Pălăriile ar putea fi denumite cu ușurință niște accesorii vestimentare multifuncționale dacă ținem cont de faptul că acestea ne pot proteja eficient de razele UV. Disconfortul creat de zilele toride de vară nu este singurul inconvenient al acestui anotimp, ci și razele UV, care pot crea probleme serioase pielii. O pălărie te poate proteja cu ușurință de insolație, împiedicând razele soarelui sa degradeze totodată și structura firului de par.

Aduc un strop de eleganță

Indiferent prin ce prisma am alege să privim pălăriile, acestea reușesc să aducă mereu un strop de eleganta ținutelor. Nu în zadar se spune despre pălării că ar fi un veritabil simbol al eleganței feminine, atât în zilele noastre, cât și în trecut. În contextul dat, nu este de mirare faptul că pălăriile de damă nu au părăsit niciodată lumea modei. Sunt și vor fi mereu în tendințe, astfel că îți recomandăm să le porți încrezătoare în orice împrejurare.

Te transforma într-un personaj misterios

Pălăriile elegante de damă au o caracteristica unica, nemaiîntâlnită la alte accesorii vestimentare și anume capacitatea de a o învălui în mister pe purtătoare. Femeile ce își asortează pălăriile la ținutele elegante sunt cele care iubesc să îi lase pe cei din jur să le descopere. Dacă faci parte din aceasta categorie, o pălărie de damă nu este doar accesoriul care te va scoate de sub orice con  de umbră, ci și “elementul” care te va învălui în mister, transformându-te în atracția oricărui eveniment.    

palarii dama palarii