O noua infatisare, un nou look pentru Store.IrinaReisler.ro

Ne-am pregatit de toamna cu haine noi! Ne poti vizita, ca si pana acum, pe http://store.irinareisler.ro, unde vei gasi cosmeticele tale preferate intr-o prezentare noua, mult mai organizata si mult mai atractiva. Ne-am schimbat infatisarea, insa te asiguram de faptul ca am pastrat esenta si am imbunatatit calitatea.



 



Pe Store.IrinaReisler.ro te asteapta multe surprize si noutati: am introdus sistemul de plata in rate, va facem surprize personalizate si va aducem tipsuri pentru o viata sanatoasa. De asemenea, pana pe data de 5 septembrie (inclusiv), primiti cupoane cadou, pentru orice comanda plasata.



 



Iata cateva dintre sectiunile de produse cosmetice cu care te asteptam pe Store.IrinaReisler.ro: binecunoscutele tratamente anticelulitice, cu rezultate spectaculoase, inca de la primele utilizari; renumitele creme anticelulitice PostQuam; creme antirid profesionale; produse cosmetice pentru ingrijirea parului, produse pentru un machiaj profesional de durata;  tratamente antivergeturi; cosmetice dedicate ingrijirii pe perioada sarcinii si alaptarii, etc.



 



Zilnic, beneficiezi de produse cosmetice noi, pentru o ingrijire de calitate a tenului, corpului, parului sau unghiilor. Sectiunea de Promotii a magazinului nostru va invita sa descoperiti produsele cu pret redus. Profitati de cele mai spectaculoase cosmetice profesionale la preturi promotionale. Mai mult decat atat, oferim transport gratuit la plata cu cardul si pentru comenzi mai mari de 350 Lei.



 



Convinge-te de calitatea produselor noastre si profita de usurinta de navigare pe care ti-o punem la dispozitie, oricare ar fi produsul de care ai nevoie. Nu rata promotiile si surprizele zilnice. Viziteaza-ne zi de zi si noi te asiguram de cele mai bune servicii si de produse cosmetice cu adevarat spectaculoase!



 



Ne poti contacta astfel:



 



Website: http://store.irinareisler.ro



Telefon: 0749.286.032



Adresa de email: store@irinareisler.ro

magazin cosmetice noutati cosmetice cosmetice profesionale cosmetice online vanzari cosmetice