Meet Magento, cea mai importanta serie de conferinte eCommerce reuneste pe 28 si 29 octombrie la Cluj-Napoca numerosi comercianti, lideri de opinie dar si dezvoltatori Magento

Meet Magento reprezinta la ora actuala cea mai importanta serie de conferinte eCommerce din lume. Conferinta are loc anual in peste 20 de tari. In Romania, va avea loc in data de 28 si 29 octombrie la Cluj-Napoca. Meet Magento reuneste in fiecare an atat comercianti, precum si diversi lideri de opinie sau dezvoltatori Magento. Meet Magento Romania reprezinta o oportunitate unica atat pentru proprietarii de magazine online cat si pentru furnizorii de servicii  de a interactiona cu numerosi experti din domeniul eCommerce din lume.

Meet Magento este locul unde ai posibilitatea de a gasi cele mai bune solutii pentru afacerea ta prin interactionarea cu diversi experti in domeniul eCommerce. Acestia iti ofera sfaturi avizate cu privire la trendurile in ceea ce priveste comertul online. Meet Magento reprezinta simultan si o oportunitate unica de a obtine noi contacte si idei care iti pot transforma afacerea intr-una de succes.

Magento este de departe cea mai populara platforma din sfera eCommerce si s-a facut remarcata de-a lungul timpului prin performanta si stabilitate. Magento ofera posibilitatea comerciantilor de a creste constant pe o piata destul de dinamica. Mai mult decat atat, Magento dispune la ora actuala de cea mai importanta comunitate de programatori din lume, aspect care transforma aceasta platforma in solutia optima pentru orice magazin online. 

Intre sponsorii evenimentului Meet Magento 2016 din Romania regasim numeroase companii de succes precum Microsoft, Blugento, Target Web, Evozon, Optaros, NewsGento, MageCloud si MediaNoua, precum si numerosi alti parteneri. La eveniment vor lua parte si numerosi speakeri din sfera eCommerce care vor prezenta strategii de promovare a magazinelor online si de imbunatatire a proceselor din spatele unui magazin online. Pe partea de promovare a magazinelor online, il regasim ca si speaker pe Iulian Ghisoiu, manager la agentia SEO Target Web care va prezenta 21 de idei SEO pentru magazine online de succes. Iulian Ghisoiu are o experienta de peste 10 ani in SEO si a ajutat zeci de antreprenori sa isi creasca vizibilitatea in motoarele de cautare pentru site-urile lor si sa obtina mai multi clienti. La Meet Magento va oferi  tips & tricks SEO care pot fi implementate de catre orice proprietar de magazin online. 

Sandu Babasan, country manager la  platforma ecommerce Blugento a declarat pentru publicatia noastra faptul ca Meet Magento este un eveniment axat pe comertul online, mai exact pe platforma si ecosistemul Magento care a inregistrat pana in momentul actual un real succes atat in Romania, precum si in peste alte 20 de state din lume. Acesta a mai mentionat faptul ca evenimentul este una dintre cele mai bune oportunitati pentru comercianti de a interactiona cu diversi experti din lumea eCommerce care le pot oferi solutii valide care ii vor ajuta sa se dezvolte pe segmentul de piata pe care activeaza. Sandu Babasan a mai tinut sa adauge faptul ca evenimentul a devenit unul extrem de atractiv pentru comerciantii si furnizorii de servicii din Romania prin prisma faptului ca este unicul eveniment de o asa anvergura care dezbate teme eCommerce.

Prima zi a evenimentul va culmina cu una dintre cele mai mari petreceri din Transilvania care va avea loc in Euphoria Music Hall in data de 28 octombrie incepand cu orele 20:00 si care se va organiza in mod exclusiv atat pentru dezvoltatorii locali, cat si pentru toti participantii la evenimentul Meet Magento din acest an. 

Astfel, daca sunteti proprietarul unui magazin online, un om de marketing, un specialist sau pur si simplu vreti sa aflati mai multe lucruri interesante si practice despre comertul online, cu siguranta nu trebuie sa ratati evenimentul Meet Magento din 28 si 29 octombrie.

Locurile sunt limitate: http://ro.meet-magento.com/?lang=ro

https://www.facebook.com/meetmagentoromania/videos/1135383853163476/

Video

#mm16ro Teasing

Did you get your Meet Magento pass yet? Well what are you waiting for?! #mm16ro bitly.com/mm16ro

Posted by Meet Magento România on Thursday, October 13, 2016

eCommerce platforma ecommerce SEO optimizare seo optimizare site meet magento 2016 mm2016ro eveniment ecommerce