Cu ce cadouri iti poti surprinde apropiatii, chiar si fara ocazie

Fie vrei sa ii spui un “multumesc, din inima”, fie sa il/o feliciti pentru o reusita, un gadget intotdeauna va fi de folos la casa omului. Iar daca ai impresia ca aceste cadouri vor fi costisitoare si nu ti le vei putea permite, mai ales acum, dupa sarbatori, te inseli.

La GadgetWorld iti propunem intotdeauna cadouri inteligente, ideale pentru casa noua, pentru sef sau cineva drag din familia ta, fara a cheltui o avere. Iata ce sugestii de cadouri, chiar si fara o ocazie anume, iti propunem:

Un monopod selfie stick bluetooth este cadoul ideal pentru cei care pleaca in excursii si vor sa imortalizeze cele mai frumoase imagini.  Este realizat din materiale de foarte buna calitate, cu un sistem de prindere usor de fixat, cu lame din cauciuc, ce vor sustine strans smartphone-ul, fara a-l zgaria. Se conecteaza rapid prin bluetooth, iar butonul de foto se afla pe maner. 

Ii poti bucura pe bunici sau pe parinti, chiar si fara o ocazie anume, oferindu-le cadouri ce le vor aduce aminte cu nostalgie de tinerete, precum un Pick Up player si convertor audio digital mp3. Platanul Shenle suporta 3 viteze de redare: 33, 45 si 78 RPM, deci cu siguranta se vor relaxa ascultand placile de pick up puse la pastrare. 

Daca vrei sa ii multumesti sefului tau pentru marirea de salariu, ii poti oferi unul dintre cadourile corporate cele mai bine vandute de la GadgetWorld - un set de golf pentru birou. Acesta are mici dimensiuni (atat de mic ca o borseta), insa este trainic si il va ajuta sa se relaxeze. 

Daca vrei sa faci fericit un copil, ii poti oferi un glob pamantesc care leviteaza cu leduri. Este unul dintre acele cadouri multifunctionale, educative, dar mai ales cool. Litera „C” invarte constant Pamantul, iar electromagnetul si senzorul computerizat ii permit globului sa se invarta si in jurul axei sale. Iar pentru copiii care se tem de bau-bau in intuneric, lumina LED cu care este dotata este ideala. 

Daca ai un prieten care merge constant la sala si nu se poate dezlipi de muzica preferata, ofera-i un set de casti stereo cu fir Techno, ce emit sunete de 105 decibeli. Nu doar ca sunt cool, dar fac parte din categoria de cadouri cu care nu vei da niciodata gres. Acest model, disponibil la GadgetWorld, dispune de o banda reglabila in ambele parti, pentru a se adapta perfect formei capului. In plus, sunt de foarte buna calitate, comode si captusite cu perne de amortizare a zgomotului exterior si perfecte pentru a-ti proteja urechile de frigul de acum. 

Daca esti pasionat de sporturi extreme, iti poti oferi un cadou propice pentru aventurile tale – o Action Camera, Camera Video Sport 4K, 16MP Wi-Fi. Ceea ce este foarte tare este ca se poate scufunda pana la 30 de metri adancime, fara probleme, rezista la intemperii si socuri si filmeaza 4K. Are o camera de 16 Mpx si lentila de 173 de grade, pentru a imortaliza imagini panoramice ireale. 

Pentru nevoia de autonomie a smartphone-ului, mai avem un cadou genial – o baterie externa 12000 mAh cu lanterna si LCD. Aceasta incarca orice marca de telefoane, tablete, mp3 playere etc. Vine dotata cu 2 porturi USB, unul de 1A si celalalt de 2.1 A, iar pe ecranul bateriei externe se poate vedea nivelul de incarcare. Iar în cazul in care ramane fara electricitate, are si o lanterna cu lumina puternica. 

Pentru cine e pasionat de muzica, poti oferi cadouri, chiar si fara o ocazie anume. Un astfel de dar este un pian portabil, flexibil, cu clape portabile. Are dimensiuni foarte reduse, dar este capabil sa emite 20 de cantece demo, 100 de ritmuri si 128 de tonuri. Smart, nu-i asa?

GadgetWorld.ro este magazinul creat din pasiune pentru tot ce inseamna gadget. Aici veti gasi cele mai deosebite gadgeturi care totusi au o utilitate. Ele nu sunt alese la intamplare. De fiecare data cand alegem un gadget, cream un focus grup care sa-si dea cu parerea. Ne dorim sa va surprindem placut cu lucruri noi. Daca sunteti in cautarea unui cadou deosebit, cu siguranta veti gasi ceva pe site-ul GadgetWorld.ro

cadouri cadouri barbati cadouri femei cadouri corporate gadgeturi GadgetWorld