Ce bijuterii trebuie sa purtam pentru a ne pune tinuta in valoare?

Bijuteriile sunt cu siguranta unele dintre cele mai importante accesorii pentru femei avand in vedere ca acestea reusesc de fiecare data sa adauge un contur fin personalitatii fiecaruia dintre noi. Indiferent ca ne pregatim de o seara in oras sau pur si simplu vrem sa stralucim chiar si la birou, bijuteriile sunt cu certitudine accesoriile care nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma din garderoba unei femei. Insa, pentru a avea parte de un look complet este necesar sa realizam o combinatie inspirata si care sa se asorteze perfect cu tinuta pe care alegem sa o purtam in astfel de momente.

Dupa cum bine stim, pe piata regasim o gama de-a dreptul impresionanta de bijuterii pe care le putem purta la diverse ocazii speciale, aspect care transforma alegerea acestora intr-o adevarata bataie de cap. Una dintre cele mai complete game de bijuterii pentru femei o regasim astazi in cadrul magazinului online www.janette.ro. Iata insa cateva sfaturi importante de care trebuie sa tinem cont in momentul in care vrem sa alegem cele mai inspirate bijuterii care sa ne puna tinuta in valoare. 

1. Cerceii sunt piesa de rezistenta a unei tinute.

Dintre toate bijuteriile pe care trebuie sa le achizitionam, trebuie sa luam in calcul faptul ca o pereche de cercei reprezinta un strict indispensabil. Cerceii atrag atentia asupra fetei, de aceea forma acestora este deosebit de importanta. Cerceii de mici dimensiuni sunt potriviti unei tinute care nu vor sa atraga atentia, in timp ce unii de dimensiuni mai mari ofera un rezultat complet opus. Cei din urma sunt potriviti unei tinute elegante potrivite pentru petreceri, in timp ce o pereche de cercei de mici dimensiuni este potrivita unei tinute office. Daca tinem cont cu strictete de acest fapt, cu siguranta vom putea face o alegere cat se poate de inspirata. 

2. Inelul spune o multime de lucruri despre posesoare.

Atunci cand vorbim despre inele, trebuie sa recunoastem ca posibilitatile sunt aproape infinite avand in vedere faptul ca acestea se regasesc sub o gama de-a dreptul impresionanta. Un lucru important de retinut la acest capitol este faptul ca indiferent daca optam pentru inele mari sau mici, trebuie sa reuseasca de fiecare data sa reflecte personalitatea noastra. 

3. Colierele sunt simbolul de baza al elegantei.

Colierul este de asemenea un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul de bijuterii al unei femei. Aceste accesorii pot fi atat simple cat si complexe, insa in ambele situatii acestea reusesc de fiecare data sa atraga atentia intr-un mod placut, mai ales datorita faptului ca sunt destinate strict combinatiilor de piese vestimentare elegante. 

Janette.ro este un magazin online care vine in intampinarea clientilor cu un portofoliu variat de bijuterii din argint care pot fi achizitionate la preturi cu totul si cu totul speciale. 

https://www.facebook.com/BijuteriiJanette/

Bijuterii - www.janette.ro

Bijuterii - www.janette.ro

bijuterii inele argint bratari argint bijuterii handmade seturi argint coliere argint