5 probleme frecvente care apar in gazduire de situri

 

Ca proprietar al unei afaceri online, unul dintre lucrurile cele mai iritante de care trebuie sa te ocupi este gazduire pentru situl tau. Tot efortul depus in web design va fi inutil daca vizitatorii nu pot accesa situl tau cu usurinta sau daca nu iti poti face munca vizibila in mod corespunzator. Exista multe companii online, asa ca trebuie sa selectezi gazduire de la o companie nu numai pentru ca este ieftina, ci mai ales pentru ca ofera servicii de calitate. Iata cateva probleme de gazduire cu care te poti confrunta, daca nu lucrezi cu o firma serioasa.

1. Situl tau se deconecteaza de multe ori: Acest lucru poate ucide afacerea ta foarte repede, deoarece vizitatorii care nu avut acces o data, nu prea sunt sanse sa se intoarca a doua oara. In plus, situl tau ar putea sa nu fie indexat din acest motiv. Trebuie sa fi foarte vigilent cu privire la acest lucru, in special prin verificarea setarilor DNS din cand in cand.

" Cel mai bine este sa lucrezi cu o companie de gazduire care sa ofere despagubiri daca ai parte de asemena situatii. " , a tinut sa mentioneze managerul siteului Tlh.ro .


2. Serverul este foarte lent: aceast poate fi extrem de iritant pentru un vizitator. Èšine cont de faptul ca oamenii au rabdare foarte putina pe Internet. Vei avea nevoie sa stii dinainte ce fel de server de gazduire vei folosi si cu cat de multe situri va trebui sa imparti latimea de banda.

3. Nu ai adrese de e-mail suficiente: Acest lucru este, in general, determinat de tipul de pachet pentru care ai optat. Unele firme de gazduire ofera un numar nelimitat de adrese de e-mail pentru un pachet lunar rezonabil. Chiar si asa, daca vrei sa incepi cu adrese de email mai putine, in scopul de a mentine costurile mici, ar trebui sa poti sa maresti acest numar daca iti doresti in viitor.

4. Anumite caracteristici lipsesc: Daca nu ai experienta in afaceri online, e posibil sa nu stii nici macar de ce ai nevoie. Mai mult, fiecare companie de gazduire ofera caracteristici diferite.

5. Nu primesti suportul tehnic de care ai nevoie: Acest lucru poate fi intr-adevar foarte enervant, deoarece ai o afacere de condus si nu iti doresti sa ai probleme care te pot costa foarte mult bani.

Dupa cum poti vedea, ai nevoie sa stii cateva lucruri inainte de a alege servicii de gazduire.

Tlh gazduire web domenii web servere vps servere dedicate